Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
dneska jsem byla pro šmoulinku a už ji u nás nemají, nemáte někdo navíc nebo nepotřebujete koumáka? Že by jsem to vyměnili. My jich víc nepotřebujem jen tu šmoulinku.
Prosím prosím
Ja vcera nesla plnu karticku a uz byl jen klasickej smoula.
A prodavacka rikala, ze uz ani jinej nebude, prej uz jedou ze zasob a tam jsou jen smoulove klasicti.
Jinak my smoulinku mame, ale nedame
NEbude u vas smenarna?
V letáku to mají ale nakreslené tak, že by měli být každý týden další, ne??
@Daniela Bamboolik píše:
V letáku to mají ale nakreslené tak, že by měli být každý týden další, ne??
Příští týden už bude poslední týden. A i v tomto letáku už nebyli vyobrazení co mají být. Už jsou jen ty zásoby co mají každá prodejna ![]()
My jdeme dneska nakoupit do Alberta, pokud budou mit jeste smoulinku, rada vymenim za koumaka. Dam vecer vedet ![]()
@kamiŠ kdybych si to přečetla před půl hodinou.. právě jsem se vrátil z obchodu s koumákem
mmchdm, podle letáku se neřídím, minulý týden měli reklamu, že šmoulinka tenhle týden, ale tenhle týden nebyla
u nás taky tvrdili, že už nebudou mít toho kameného a dneska tam byl vystavený.. naštěstí kluk toužil jen po taťkovi - toho už má a koumákovi…
@tamata píše:
Tak to se po nich zaprášilo, my chtěli taťku šmoulu a naštěstí ho máme. Tak to jsme měli ale fakt štěstí
syn taky chtěl taťku šmoulu a ona mu řekla, že bude až někdy jindy, ale podle letáku právě už být neměl a přitom v těch co tam mají volně na prodej ho mají takže je to akorát na nasr…
My taťku máme a u nás jich ještě mají hodně. Ale chtěli jsme ještě šmoulinku. Jsou prostě nejznámější a nejhezčí ![]()
@BaBy85 píše:
My jdeme dneska nakoupit do Alberta, pokud budou mit jeste smoulinku, rada vymenim za koumaka. Dam vecer vedet
Jéé, to budeš úžasná ![]()
@martina.se : no to je super, ze me diskuzi na toto tema smazali, psala si mi, ze to sem nepatri a najednou je to v pohode a ani se nerozculujes, ze to ma zakladatelka dat na bazar, tak jak jsi to radila me.
My mame doma smoulinky 2 a jednu chceme vymenit za neco jineho. Odkud jsi?