Vynechaná pilulka :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.6.12 19:54

vynechaná pilulka :(

Zdravím :mavam: pro někoho možná hloupý dotaz proto raději anonym :oops: :oops:
Jsem 2,5 měsíce po revizi. beru HA. První měsíc jsem si zapoměla vzít v půlce plata 1 tabletku. MS normálně přišla,ale byla slabší jen 2-3 dny. pak jsem měla začít brát v sobotu další platíčko. Ale jak to nemám zafixované tak jsem prostě zapoměla a vzala si až v neděli :( a v pondělí měla sex. Chlap mi teda řek, že to stihl vytáhnout a neuděl se do mě. Ale víte jak to je. Jedna kapka sem druhá tam :roll: .
No a od včera mám takový pocit, že jsem těhotná. Mám stejné příznaky a chutě jako u prvního těhu. Udělala jsem si bláhově test, který samozřejmě byl negativní ( co bych taky čekala, do další MS to je až za 10dní). Ale znáte to, ženská bláznivá. Dokonce můj mužský mi řek, že je mi to vidět na očích jako minule. Druhé těhu dopadlo bohužel špatně, u něj jsem otěhotněla přes postinor, který jsem dokonce užila do 1 hodiny po nehodě. Takže mě chápete že HA už prostě nevěřim- Tak co myslíte, je možné že bych mohla být těhotná?
Děkuju, že jsem se mohla vypsat a promiňte , že musíte číst moje bláboly :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1aktak1
11.6.12 20:01

nějak nevím jestli chceš nebo nechceš být těhotná? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 20:07

@1miss1 o to až tak nejde, jestli chci nebo nechci. Nedávno jsem o miminko přišla a jelikož beru HA tak se bojím, že by to bylo opět v nepořádku.

• Citovat
  • Upravit
8698
11.6.12 20:07

Možná jo možna ne,težko ríct ale když se citiš tehu tak asi jo :mrgreen: jen nevím zda to chcete nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
11.6.12 20:19

myslím si, že obě varianty jsou možné, ale sama ze své zkušenosti znám, že když si ženská něco moc přeje a nebo naopak se něčeho takového bojí, může mít klidně těhotenské příznaky a přitom těhotná není… ona psychika fakt dělá divy… zatím tedy být tebou tak se přestanu zkoumat, pozorovat a budu se snažit zaměřit pozornost trošku jinam, i když chápu, že je to těžké a snadno se to píše a hůř dělá… každopádně přeju, abys na testu našla to, co na něm najít chceš! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.12 20:21

@luciikk jojo nemyslet na to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Ronnie13
14.12.12 11:59

Zdravím, mám takový dotaz. Včera jsem měla styk, ale zapomněla jsem užít tabletku. Vzala jsem si ji až dnes, po 11 hodinách (co ji normálně užívám - 20:30, ale den předtím jsem si ji stejně vzala až kolem 22:00). Menstruace by měla přijít za 9 dní (byla to 18. tabletka v platíčku, kterou jsem vzala až dnes). Užívám YAZ, je tam napsáno, že neužití méně jak 12 hodin by ochrana snížená být neměla. No ale hodina sem, hodina tam… Co si o tom myslíte? Moc díky za všechny názory :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.14 20:42

Dobrý den, omlouvám se že píšu asi do nesprávné diskuze, ale mám dotaz.
Zrovna maturuji, a dozvěděla jsem se, že jsem těhotná. Dítě si chci samozřejmě nechat, přítel pracuje. Budu mít vůbec nějaký nárok na mateřskou?

• Citovat
  • Upravit
31672
11.5.14 20:42
@Anonymní píše:
Dobrý den, omlouvám se že píšu asi do nesprávné diskuze, ale mám dotaz.
Zrovna maturuji, a dozvěděla jsem se, že jsem těhotná. Dítě si chci samozřejmě nechat, přítel pracuje. Budu mít vůbec nějaký nárok na mateřskou?

na mateřskou ne, jen na rodičovký příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.14 20:45

Aha, a kolik asi tak dělá ten rodičovský příspěvek? Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
10631
11.5.14 20:45

Budeš mít rodičovský příspěvek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
11.5.14 20:48

Buďto 9m 7600 a do čtyřech let věku dítěte 3800 nebo pokud budeš žádat přes přítele, bude možno s délkou a výškou příspěvku pohybovat. Odvíjí se to od výše denní výměry z platu přítele :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
11.5.14 20:50

RP je 220 000 Kč celkem. Pobírá se buď dva, tři nebo čtyři roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.14 20:50

Děkuju. :)

• Citovat
  • Upravit
178
11.5.14 22:06

Zajdi se na to poptat tam ti všechno řeknou. Nárok máš na 220 000,– po dobu co si vybereš. My třeba berem 6111,– na tři roky. Poptej se jestli třeba nemáš nárok na porodné. Hodně štěstí a nenech se úřady odbýt, jsou to svin*!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí