Přechod na jinou HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
330
10.6.12 18:25

Přechod na jinou HA

Ahojky, pár dní jsem teď brala Yadine, 4 dny. Moc mi nesedla, od první pilulky mě bolí hlava a dnes ráno nevolnost. Další pilulku si mám vzít v 11 večer, ale kvůli vedlejším účinkům si jí radši nevemu. Zítra si dopo chci akutně dojít na Gyn a říct si o recept na jinou. Moje otázka zní, jak přejít na novou antikoncepci. Nevím jestli by nebylo lepší si měsíc odpočinout a pak začít od prvního dne M nebo jestli se má navázat rovnou na ty prášky co beru teď..... Taky nechci mít hormonální guláš tim po tom kdybych navázala rovnou… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7323
10.6.12 18:29

Tak hormonální guláš si uděláš tím, že je teď okamžitě přestaneš brát. Takže já bych si ji vzala a zítra zašla k tomu dr., který ti buď napíše jinou a začneš brát po ukončení měsíce (budeš podle mě hned navazovat, nevidím důvod proč ne) a nebo ti schválí to, ať okamžitě přestaneš. Ten den to ještě vydrž a počkej, co ti řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.6.12 18:34

@Pomka Asi mi nic jiného nezbyde viď, já mám ale strach abych tam pak zítra byla vůbec schopná jít, je to každý den horší a horší. Hlava ráno lepší, ale během dne se to vrací a ráno ta nevolnost? Za ty prachy teda velké zklamání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.6.12 18:37

@Pomka Mám stejný názor. Já jsem jednou takto přestala po pár dnech a dlouho jsem pak špinila a další menstruace, po které jsem měla začít nové platíčko ne a ne přijít. Navíc mě bylo po jednom druhu HA taky špatně, ale to bylo do několika hodin potom, co jsem tabletku polkla, což mi přijde logičtější. Nemůže to být shoda náhod a nějaká viróza? Každopádně bych si dnes tabletku ještě vzala a počkala bych, co zítra doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.6.12 18:46

@Madelaine Já si mám vzít další ve 23h. První tableta: už během první půl hodiny mě rozbolela hlava, druhý den jak kdybych měla kocovinu.
Druhá: hlava bolela méně, ale vytrvale, pocit těžké hlavy.
Třetí: bolest hlavy mírnější, ale stále trvá, ráno nevolnost. Během dne hlava bolí víc někdy míň. Žaludek mírně rozhozený, jsem malátnější, unavená.
Mám strach, že mi zítra bude blbě už úplně.
Prášek beru před spaním a během noci se mi ty potíže jako by zesílí nebo se prostě objeví. Nejlíp je mi večer.

Příspěvek upraven 10.06.12 v 18:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.6.12 18:48

@JayLee Právě no, mám malé dítě, tak si ani nemůžu dovolit, aby mi bylo furt něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
10.6.12 18:52

dneska bych ji jeste vzala spolecne s brufikem :lol: a co zitra ti rekne dr,ale ja jsem normalne navazovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.6.12 18:56

@Brambůrka10 tak na tu hlavu jo, ale já právě nechci, aby mi bylo zase blbě :-/ Je to složitý, doufám, že už konečně vymyslej tu antikoncepci pro chlapi. Už je to nějaký ten pátek co jsem o tom četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
10.6.12 18:56

a Yadin jsem taky brala a nesedl mi,pak mi napsala artizii,stoji kolem 400 kc,je nizkohormonalni a zadny problemy jsem nemela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
10.6.12 18:57
@Sweetis píše:
@Brambůrka10 tak na tu hlavu jo, ale já právě nechci, aby mi bylo zase blbě :-/ Je to složitý, doufám, že už konečně vymyslej tu antikoncepci pro chlapi. Už je to nějaký ten pátek co jsem o tom četla.

no jo,jenze chlapy jsou tak nezodpovedny,ze by to nebrali a zapominali,a kdo by to odsral?? :lol: :lol: to bych se bala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.6.12 18:59
@Brambůrka10 píše:
a Yadin jsem taky brala a nesedl mi,pak mi napsala artizii,stoji kolem 400 kc,je nizkohormonalni a zadny problemy jsem nemela :palec:

400 na měsíc nebo na 3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.6.12 19:00
@Brambůrka10 píše:
no jo,jenze chlapy jsou tak nezodpovedny,ze by to nebrali a zapominali,a kdo by to odsral?? :lol: :lol: to bych se bala :roll:

To je taky fakt. Člověk aby s nima byl pořád ve střehu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
10.6.12 19:00
@Sweetis píše:
400 na měsíc nebo na 3?

normalne na tri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit