Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojte děvčata,
prosím vás nemáte ěkterá zkušenost s antikoncepcí Jangee??? Doktor mi ji předepsal a já se snažím zjistit alespoň ňejaké informace. Pro a proti.Děkuji
Přeji příjemný den
Jak nezabirala? Ja jsem po porodu 9mesicu a 5 mesicu beru antikoncepci sunya, brala jsem ji i pred tehu, kdy jsem sni nemela žadne problemy a ted je to des, ubytek na vaze coz je u me problem, sama o sobe jsem az az hubena a ubytek je fakt silenej… a boli me po ni hlava, motani hlavy, nevolnost…
Jednoduse jsi zasla na gyndu a prasky ti zmenily?
@Lulin píše:
Jak nezabirala? Ja jsem po porodu 9mesicu a 5 mesicu beru antikoncepci sunya, brala jsem ji i pred tehu, kdy jsem sni nemela žadne problemy a ted je to des, ubytek na vaze coz je u me problem, sama o sobe jsem az az hubena a ubytek je fakt silenej… a boli me po ni hlava, motani hlavy, nevolnost…
Jednoduse jsi zasla na gyndu a prasky ti zmenily?
Já antikoncepci jangee beru stále a nemám s tim problém, menstruace se mi od té doby zlepšila a mám ji pravidelně než předtim. A až ji vysadim tak uvidim jestli se mi hned podaří přijít do jiného stavu.:-) moc bych si to přála.
tak pak dej vedet za jak dlouho se te podari mimco@zuzkař. píše:
Já antikoncepci jangee beru stále a nemám s tim problém, menstruace se mi od té doby zlepšila a mám ji pravidelně než předtim. A až ji vysadim tak uvidim jestli se mi hned podaří přijít do jiného stavu.:-) moc bych si to přála.
Zdravím ![]()
Já jsem teď antikoncepci jangee zkoušela, ale bohužel mi nesedla (mám problémy s žaludkem). Každopádně si ale myslím, že je to HA dobrá a mám ještě dvě celá platíčka, kdyby někdo chtěl..
@Martina93 píše:
Zdravím
Já jsem teď antikoncepci jangee zkoušela, ale bohužel mi nesedla (mám problémy s žaludkem). Každopádně si ale myslím, že je to HA dobrá a mám ještě dvě celá platíčka, kdyby někdo chtěl..
Já ji brala po porodu také(1 rok).Přibrala jsem na váze, menzes pravidelná, ale obličej zarudlý a samý vodnatý pupínek. Nyní užívám 1.měsíc novou antikoncepci tak jsem zvědavá jaká bude tahle.
Moc vás zdravím děvčata dnes jsem si koupila po předepsání doktorky antikoncepci Jangee prosím vás jak se začíná brát když to dostanu mám si vzít prášek hnedka první nebo podle dne co zrovna je???díky za odpověď…A něco jsem se dočetla o nějakých samolepkách já je ale nemám protože paní doktorka mi řekla že antikoncepce stojí ´600 a lékárník mi řekl 750 a já měla málo peněz sebou tak mi dal zatím jen jedno platíčko a zbytek si ještě vyzvednu díky za odpověď…pěkný večer
Ahoj. Mohu se zeptat, poslednich 7 bilejch tablet brat nemusim? Dekuju
Ahoj ne nemusis jsou tam jen proto, aby jsi nezapomnela kdy zacit brat dalsi ja je taky nikdy nebrala… i doktor mi to rekl ze nemusim
Takze vzdy vyhodim platicko se 7 bilejma praskama? Moc Vam dekuji za odpoved
Ahojte děvčata,
prosím vás nemáte ěkterá zkušenost s antikoncepcí Jangee??? Doktor mi ji předepsal a já se snažím zjistit alespoň ňejaké informace. Pro a proti.
Děkuji
Přeji příjemný den