Antikoncepce Jangee

Anonymní
7.6.12 14:46

Antikoncepce Jangee

Ahojte děvčata,
prosím vás nemáte ěkterá zkušenost s antikoncepcí Jangee??? Doktor mi ji předepsal a já se snažím zjistit alespoň ňejaké informace. Pro a proti.

Děkuji
Přeji příjemný den

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5251
7.6.12 15:02

já ji před otěhotněním brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
7.6.12 15:11

a byla v pohodě žádný problém????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinka89
7.6.12 15:26
ja ji beru po porodu dcerky uz to bude asi 8 mesicu protoze po porodu mi nezabirala antikoncepce kterou j sem mela pred tehotenstvim .
@Anonymní píše:
Ahojte děvčata,
prosím vás nemáte ěkterá zkušenost s antikoncepcí Jangee??? Doktor mi ji předepsal a já se snažím zjistit alespoň ňejaké informace. Pro a proti.Děkuji
Přeji příjemný den
  • Citovat
  • Upravit
1
12.6.12 16:57

Jak nezabirala? Ja jsem po porodu 9mesicu a 5 mesicu beru antikoncepci sunya, brala jsem ji i pred tehu, kdy jsem sni nemela žadne problemy a ted je to des, ubytek na vaze coz je u me problem, sama o sobe jsem az az hubena a ubytek je fakt silenej… a boli me po ni hlava, motani hlavy, nevolnost…
Jednoduse jsi zasla na gyndu a prasky ti zmenily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinka89
12.6.12 17:36
Ja jsem zase po porodu kdy jsme se vratila k antikoncepci kterou jsem mela pred tohotenstvim jsem zacla pribirat hodne na vaze a mela sjem i jine zdravotni problemy ktery me trapi i tedka obevila se u me cukrovka nemohla jsem skoro chodit mela jsem natekly nohy a ruce atd… tedka sice beru jinou atikoncepci tu co jsi psala jangee a nadvaha mi bohuzel zatim zustala ale cukrovka zmizela a bolesti nohou taky.
@Lulin píše:
Jak nezabirala? Ja jsem po porodu 9mesicu a 5 mesicu beru antikoncepci sunya, brala jsem ji i pred tehu, kdy jsem sni nemela žadne problemy a ted je to des, ubytek na vaze coz je u me problem, sama o sobe jsem az az hubena a ubytek je fakt silenej… a boli me po ni hlava, motani hlavy, nevolnost…
Jednoduse jsi zasla na gyndu a prasky ti zmenily?
  • Citovat
  • Upravit
zuzkař.
28.8.12 16:30

jangee

Já antikoncepci jangee beru stále a nemám s tim problém, menstruace se mi od té doby zlepšila a mám ji pravidelně než předtim. A až ji vysadim tak uvidim jestli se mi hned podaří přijít do jiného stavu.:-) moc bych si to přála.

• Citovat
  • Upravit
Pajinka89
28.8.12 19:15
tak pak dej vedet za jak dlouho se te podari mimco :-)) @zuzkař. píše:
Já antikoncepci jangee beru stále a nemám s tim problém, menstruace se mi od té doby zlepšila a mám ji pravidelně než předtim. A až ji vysadim tak uvidim jestli se mi hned podaří přijít do jiného stavu.:-) moc bych si to přála.
  • Citovat
  • Upravit
1
4.9.12 10:29

Zdravím :)
Já jsem teď antikoncepci jangee zkoušela, ale bohužel mi nesedla (mám problémy s žaludkem). Každopádně si ale myslím, že je to HA dobrá a mám ještě dvě celá platíčka, kdyby někdo chtěl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinka89
4.9.12 19:08
Ahojky mohu se zeptat jaky presne problemy s zaludkem mas? :-) ty platicka bych si kdyztak od tebe koupila :-)
@Martina93 píše:
Zdravím :)
Já jsem teď antikoncepci jangee zkoušela, ale bohužel mi nesedla (mám problémy s žaludkem). Každopádně si ale myslím, že je to HA dobrá a mám ještě dvě celá platíčka, kdyby někdo chtěl..
  • Citovat
  • Upravit
5.9.12 18:24

Já ji brala po porodu také(1 rok).Přibrala jsem na váze, menzes pravidelná, ale obličej zarudlý a samý vodnatý pupínek. Nyní užívám 1.měsíc novou antikoncepci tak jsem zvědavá jaká bude tahle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.12 22:45

Moc vás zdravím děvčata dnes jsem si koupila po předepsání doktorky antikoncepci Jangee prosím vás jak se začíná brát když to dostanu mám si vzít prášek hnedka první nebo podle dne co zrovna je???díky za odpověď…A něco jsem se dočetla o nějakých samolepkách já je ale nemám protože paní doktorka mi řekla že antikoncepce stojí ´600 a lékárník mi řekl 750 a já měla málo peněz sebou tak mi dal zatím jen jedno platíčko a zbytek si ještě vyzvednu díky za odpověď…pěkný večer

• Citovat
  • Upravit
2
19.3.13 15:10

Ahoj. Mohu se zeptat, poslednich 7 bilejch tablet brat nemusim? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
19.3.13 15:17

Ahoj ne nemusis jsou tam jen proto, aby jsi nezapomnela kdy zacit brat dalsi ja je taky nikdy nebrala… i doktor mi to rekl ze nemusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.3.13 17:22

Takze vzdy vyhodim platicko se 7 bilejma praskama? Moc Vam dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie