Antikoncepce Jangee

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4972
22.3.13 16:04

Jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monu1
8.4.13 18:25

Ahoj chci se zeptat nemela jsi pri brani teto antikoncepce nejaky bolesti ja ji beru ani ne masic a boli me prsa a lítko na pravé noze a nevim jestli to nemam třeba od těch prášku?

• Citovat
  • Upravit
Nikolka1995
22.5.13 14:10

Co mám dělat když sem včera vynechala prášek u antikoncepce jangee? poradíte někdo? :)

• Citovat
  • Upravit
1
28.11.13 17:59

Ahoj, já jsem začala brát antikoncepci Jangee a vůbec mi nesedla… Před menstruací jsem měla hrozné bolesti hlavy a během menstruace se objevily bolesti břicha, peďary a z bolesti v podbříšku mi bylo docela na zvracení. Takže jsem hnedka zašla k lékařce pro jinou. To se mi totiž vůbec nelíbilo. Ale každé antikoncepce sedne každé ženě jinak, moje setra má podobnou, stejné složení jako u Jangee a je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
16.12.13 07:56

Beru ji misto Pramina. Menstruaci s ni mam slabou a kratkou, ale po skonceni menstruace jeste 3-4 dny spinim :-( A v posledni dobe me skoro denne boli hlava, tak premyslim, jestli to nemuze byt po ni a nemam zajit k doktorovi, aby mi nasel nejakou jinou HA…
Nevim proc, ale nejak nerada zrovna s timhle expedimentuji…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.14 17:29

Dobrý den, chtěla bych se zeptat moje doktorka mi řekla že při první platíčko mám začít brát při prvním dnu menstruace placebem a pak pokračovat žlutými prášky. Pak jsem někde četla že první se májí brát žluté prášky. Tak v tom mám zmatek. A jestli je to velky problem jestli to tedy beru špatně a radši si zajít znovu k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.3.15 09:55

Jangee

Zdravim,
Beru antikoncepci jagee jsem s ni spokojena, Ale mam takovy problem. Zapomnela jsem se objednat na prevtivni prohlidku na gynekologii, kdyz jsem tam ted volala objednala jsem se, ale recept mi predepisou az po vysetreni. Vim ze to je moje blbost ze jsem si na to mela davat pozor. Kamaradka bere taky jangee a dala mi platicko, ale ma to hacek ja beru 0,03mg A ona 0,02mg tak jsem se chtela zeptat jestli to nejak vadi kdyz budu mesic brat 0,02mg a pak dalsi platicko zacnu uz zase 0,03 mg. Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.3.15 15:35

Domčinka

Ahojky beru antikoncepci Jangee a dlouho už jsem nevysadila růžové prášky takže je beru v kuse a ty bílé už jsem dlouho nebrala a stejně přišla ms a mám to dlouho tak jsem se chtěla zeptat jak je to možné předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.15 13:05

Fakt nechápu..

Mě tyhle diskuze o antikoncepci dojímají, vždyť je to přece natolik individuální. To je jako kdyby se paní/slečna zeptala, jestli jí bude slušet ofina, nebo střižená podkova, prostě závisí na tvaru obličeje, kvalitě vlasů, struktuře vlasů atd. Stejné to je i s antikoncepcí. Každá jsme jiná a každá reagujeme na KAŽDÝ prášek jinak, tedy i na HA.

Jinak Jangee beru už nějaký ten roček a nemám problém, protože jsem měla štěstí, sedla mi a nemám vůči ní žádné kontraindikace, jiné ženy je ale mít mohou (např. na hormonální antikoncepci obecně). Tyto dotazy bych především adresovala své gynekoložce, ta je zodpovědná za to, co předepisuje a ne žádné babské rady a zkušenosti z internetu, probůh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.15 13:08

Domi20: Jasně, že to vadí! Je to úplně jiné dávkování, v tvém případě slabší, což může mít v tom lepším případě za následek pouze špinění mimo cyklus, v tom horším případě nebude tato HA účinkovat na svých obvyklých 98%, ale třeba vůbec. Myslím, že když přijdeš za svou lékařkou a ťukneš na sestřičku, že ti recept vydá, ono jí také nic jiného nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
9.6.15 13:02

Ahoj obnovuji tuto diskuzi. Jde mi o to, ze mam jednu krabicku Jangee 3*28 (0,02mg) doma. Uz ji brat nebudu, nechci. Ale je mi to lito. Co mam delat? Ddyz ji vratim do lekarny tak jsou to jen vyhozene penize, navic je az do 4/2016. A nevim o nikom kolem me kdo by ji bral..

Dekuju moc za tipy.

• Citovat
  • Upravit
41
15.6.15 18:34

Odpověd

Ahojky měla bych zájem o prášky a kolik jich máš a zakolik by jsi je pustila? Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.7.15 22:03

jangee 28

Dobrý den.Mam dotaz. Uzivam HA Jangee 28. v platicku jsou urcene radky podle sipecek. dobrala jsem prvni radek a omylem jse si ze druheho radku vzala levy prasek misto praveho. Muzu tedy pri dalsim styku otehotnet? A mam to zacit brat z prave nebo z leve rady? Dekuji moc za odpoved ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.15 11:34

Je to úplně fuk, i kdybys to brala ob prášek klidně do tvaru čtverečku. Bez všechny ty žluté a budeš dobrá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.24 00:33

ANTIKONCEPCE JANGEE

Ahoj holky prosim o pomoc mám 2 děti ted nedávno jsem začala brát antikoncepci Jangee, docela to probíhalo v pohodě mám zatím dobrané jedno platíčko ale když máme s přítelem sex a udělá se do me tak druhy den začnu krvacet a mám bolest v podbrisku volala sem to gynekoložce a říkala ze je to v pořádku ze se to řeší až po tech 3 měsících mate nějaké zkušenosti diky moc 🫢

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1