Přechod na jinou HA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
10.6.12 19:04

@Brambůrka10 Děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
10.6.12 19:07
@Sweetis píše:
@Brambůrka10 Děkuju :palec:

za malo,zkus se dr zeptat,mela by ti sedet,kdyz jsi predtim bralam stejnou jako ja…ja uz odmitala za to davat takovy prachy,jeste kdyz to bylo na prd :zed: tahle je fajn,nezadrzuje tolik vodu v tele,jak mi rekla dr a nepribira se po ni.....ja schodila 5kg kdyz jsem na ni presla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
10.6.12 19:15

Je mi divný, že tě hlava začala bolet půl hodiny po spolknutí tabletky :think: Nemůžeš to mít z něčeho jiného? Nemáš opravdu nějakou virózu? Ještě mě napadlo si vzít HA zítra ráno nebo až zítra večer s tou další (s tím, že se budeš samozřejmě potom chránit ještě týden jinak). Udělala bys to podle toho, co ti dr. řekne :) Já špatnou zkušenost s HA nemám, takže nevím, jak moc ti je zle, ale prozatím bych to nekončila jen tak… přestože ti to dr. třeba doporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.6.12 19:56
@Pomka píše:
Je mi divný, že tě hlava začala bolet půl hodiny po spolknutí tabletky :think: Nemůžeš to mít z něčeho jiného? Nemáš opravdu nějakou virózu? Ještě mě napadlo si vzít HA zítra ráno nebo až zítra večer s tou další (s tím, že se budeš samozřejmě potom chránit ještě týden jinak). Udělala bys to podle toho, co ti dr. řekne :) Já špatnou zkušenost s HA nemám, takže nevím, jak moc ti je zle, ale prozatím bych to nekončila jen tak… přestože ti to dr. třeba doporučí.

No to je další věc, že jsem je začala brát od 2 dne menstruace. Tak bych musela i tak čekat o týden déle. Jinak to jsem právě myslela, že bych holt teda si vzala až zítra jinou antikoncepci, Ono vyloženě nějak silné příznaky už nemám, ale za to vytrvalé, měnící intenzitu. Něco podobného jsem měla před 6ti lety po Lindynette, to jsem měla i teploty. Navíc tohle když to vemu i pocitově, tak mi to nepřijde jak od virózy. Ale taky mě to napadlo no… Tady je právě problém, že já si zas kvůli dítěti nemůžu dovolit být mimo provoz, kor když ještě budu muset letět hned ráno k dr no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
10.6.12 20:00

Nemyslela jsem vzít si zítra už jinou, to se obávám, že takhle navázat nelze. Myslela jsem to tak, že bys počkala, co ti dr. zítra řekne a pokud bys tento měsíc měla dobrat, tak bys vzala zítra večer dvě tabletky najednou a pokračovala. Popravdě si myslím, že ti spíš řekne, ať to stopneš, ale počkala bych, až ti to fakt potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
11.6.12 12:15

Tak jsem jsem si včera ten prášek nakonec nevzala a dnes se cítím o mnohem lépe. Sice ještě cítím takové dozvuky, ale už mě ti nijak neomezuje. Volala jsem na Gyn a tam mi řekli, že když už se přidala i nevolnost, tak prášky opravdu nevyhovují a mám je vysadit a s další antikoncepcí počkat na další menstruaci.
Tak jsem ráda, že se to takhle vyřešilo a vám holky děkuji za rady, pomohly mi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.6.12 12:52
@Sweetis píše:
Tak jsem jsem si včera ten prášek nakonec nevzala a dnes se cítím o mnohem lépe. Sice ještě cítím takové dozvuky, ale už mě ti nijak neomezuje. Volala jsem na Gyn a tam mi řekli, že když už se přidala i nevolnost, tak prášky opravdu nevyhovují a mám je vysadit a s další antikoncepcí počkat na další menstruaci.
Tak jsem ráda, že se to takhle vyřešilo a vám holky děkuji za rady, pomohly mi ;-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy girl
19.6.12 20:41

...

Ahoj, potřebuju se zeptat když přejdu z antikoncepce Lindynette20 na Sunya, tak kdyz normálně doberu lindynette pak udelam prestavku 7 denni a 8 den si vezmu první prásek od Sunya???Nebo to mam udelat jinak, ze si vezmu hned ten prásek po dobrani posledni tablety od lindynette20…A snizi se riziko tehotenství kdyz prejdu na jinou antikoncepci?..Prosim poradte mi. Dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
3478
19.6.12 20:42
@Happy girl píše:
Ahoj, potřebuju se zeptat když přejdu z antikoncepce Lindynette20 na Sunya, tak kdyz normálně doberu lindynette pak udelam prestavku 7 denni a 8 den si vezmu první prásek od Sunya???Nebo to mam udelat jinak, ze si vezmu hned ten prásek po dobrani posledni tablety od lindynette20…A snizi se riziko tehotenství kdyz prejdu na jinou antikoncepci?..Prosim poradte mi. Dekuju moc

to by si se mela docist v letaku…mozna prvni den ms??netusim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy girl
19.6.12 20:45

Když v letáku to napsany neni :( ten sem celej proštudovala..potřebuju s timhle jen pomoct..

• Citovat
  • Upravit
3478
19.6.12 20:46

A co si zavolat na gyndu a zeptat se?,jinak bych to asi vzala prvni den ms, jako kdyz zacinas brat ha,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy girl
19.6.12 20:49

Jako že mam dobrat lindynette20 potom cekat dva dny nez prijde ms a vzit si z novy anti???

• Citovat
  • Upravit
3478
19.6.12 20:51

Nasla jsem to, musis to tam mit…vynechas 7 dni a osmy beres, normalne navazes…Při přechodu z tablet můžete začít užívat Sunya
kdykoliv. První tableta musí být užita den po užití jakékoli jiné
tablety. Při přechodu z implantátu nebo z nitroděložního systému
musíte Sunya užít v den jeho vyjmutí, při přechodu z injekcí v den,
kdy by měla být aplikována další injekce. Ve všech těchto
případech je třeba použít navíc po dobu prvních 7 dnů užívání
tablet bariérovou metodu antikoncepce (např. kondom).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy girl
19.6.12 20:53

Takze normalne doberu lindy.. udelam 7 dni pauzu a 8 den normalne si vezmu prasek ale ze sunya..? Ja sem nechapava vis..takze pochopila jsem to dobre? :)

• Citovat
  • Upravit
3478
19.6.12 20:54
@Happy girl píše:
Takze normalne doberu lindy.. udelam 7 dni pauzu a 8 den normalne si vezmu prasek ale ze sunya..? Ja sem nechapava vis..takze pochopila jsem to dobre? :)

joo, taky jsem to tak pochopila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital