Vynechaná stolice 3 dny

1
11.7.11 16:59

Vynechaná stolice 3dny

Ahoj, prosím o pomoc - mám 18 denní holčičku. Bohužel nemám mateřské mléko a tak od 3dne věku je Julii podáván Nutrilon. Nejprve hypoalergenní, pak jsme přešli na normální a po velkých problémech s prdíky, bolestmi břicha a blinkání jsme na doporučení zakoupili Nutrilon AR proti ublinkávání. Do pátku bylo vše celkem v pořádku,avšak třetí den se julie nevykakala. Je to v pořádku? Na internetu se všude píše, že se můževynechat stolice někdy až 6 dní, ale to je při normálním podávání mateřského mléka, nikde se neuvádí jak dlouho může vynechatmiminko,když je na umělé výživě. Julie jinak každý den má počůrané plínky. Dnes je to tedy třetí den bez stolice. Máme se již nyní obávat? A jak pomoci? (čaj, voda, rektální rourka…????) Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1583
11.7.11 17:17

a kroutí se nějak? tlačí a nejde jí to? když je na UM tak by měla mít stolici každý den, můžeš zkusi trošku fenyklového čajíku, rourku nebo někdo hooodně ředí švestkové štávičky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
11.7.11 17:19

Toba kadil 1× týdně a dr. tvrdil, že je to ok :nevim: Taky byl na Nutrilonu, ale nekroutil se a ani mu nevadilo, že nekaká…s příkrmama se to upravilo :palec:Každé dítko je jiné…na to nezapomínej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
11.7.11 17:22

Já nechci strašit, ale mě malou takhle Nutrilon AR pekelně zacpal :-(
Možná jen nemá potřebu, ale jestli se kroutí a bolí jí bříško, tak možná budeš muset pomoct rourkou nebo teploměrem. Jestli ti pije čaj nebo vodu, tak ať hodně pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
11.7.11 17:24

Ahoj,pokud nema nafoukle brisko,normalne basti a nic ji netrapi tak by to melo byt ok :palec: ja jsem se na toto primo ptala doktora v nemocnici,jelikoz mame nedonosenatko a je take na UM..ale jak se znam radsi bych pro jistotu zasla k doktorce…
A je pravda ze malej taky moc nekaka jako v nemocnici-tam to byly naloze a doma nicmoc-omlouvam se ze to pisu takto :oops:
V nemocnici mel Nutrilon nenatal ,ktery tam mely primo uz hotovy ve sklenickach-jen to prihrali a ted co jsme doma ma Nutrilon nenatal c.1,a je to rozdil…zrovna zitra jdeme k doktorce tak se na to chci take poptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
11.7.11 19:14

vetru se trosku :-D holky a kojene mimco?? Nase srajdilo denne po kojeni nekolikrat. ted tri dny nic.. pomohla jsem mu vcera rourkou, ale dnes taky nic. Myslite, ze s emu to nejak „upravilo“ a ted nebude kadit tolikrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
11.7.11 19:21

kofolkaa
taky kojim a ve 3 - 4 mesicich kadil klidne 1 za 4- 5 dni. ted zkousime prikrmy, tak se to upravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cimickad
16.8.11 23:56

ahojky, moje mala mela ten samy problem a tchyne mi poradila uvarit ji hermankovy caj a nesladit. Podavat mezi kojenim vlazny a vzdy cerstvy. Pokud nebude zabirat tak uvarit dve lzice ovesnych vlocek v litru vody. Je to takovy odvar, ktery pripomina mlicko. Po uvareni pridej uvarenou vodu do odvaru, aby mel litr. A potom muzes podavat mezi kojenim. Pomaha to, mala uz ma stolici kazdy den. Ale pokud mozno nedavat moc a stridat to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA