Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím vás potřebuji uklidnit. Beru HA Jeanine, dělám dlouhé cykly (tzn. 3 platicka v kuse). A v sobotu (6.6.) jsem si nevzala prášky s sebou, když jsme byli na oslavě a vzala si prasek až když jsem si na to vzpomnela (v neděli v 11:20) prášky beru pravidelně před spaním cca v 23:30, takže jsem to, sice těsně, ale přece stihla do 12h. Takže jsem jela dal, ale dnes jsem měla hrozne divny pocit. Tak se najim a potom mě napadlo, ze jsem včera usnula a ze jsem si asi nevzala prasek a co myslíte, jasne ze jsem zapomnela. Za 5 let užívání se mi to ještě nestalo a já jsem tu jak hromádka neštěstí.
Prasek jsem si vzala chvilku po 12, tzn. Tak cca o půl hodku více než 12h. V pribalovem letáku píši, ze když je to v 2. Tydnu, nemělo by to vadit, ale nevíte, jestli nebude problém, když jsem vynechala i v tu sobotu? Děsí mě ze to bylo vlastně ještě v 1. tydnu a do těch 12h, jsem se vlezla vážně těsně..
Bude to ok
kdyztak se ten měsíc chraňte ještě jinak jestli fakt bojíš.. Ale dle mě je to ok.
@mackA159 píše:
Bude to okkdyztak se ten měsíc chraňte ještě jinak jestli fakt bojíš.. Ale dle mě je to ok.
Dekuju moc, já už chtěla běžet pro Postinor, protože mám celkem strach, když to bylo takhle těsně.
@Kriss Tina píše:
Tak ted chvili pouzivejte ještě kondom pro sichr.
Super, určitě budeme. Já se jen bála toho, ze jsme měli nechráněný styk i před touto chybou a jestli to nemám řešit ještě jinym způsobem.
@elda000 to bych nedelala, vzit si postinor jeste k ha, to si totalne rozhodis hormony.
@Kriss Tina píše:
@elda000 to bych nedelala, vzit si postinor jeste k ha, to si totalne rozhodis hormony.
No prave, to by byl hroznej dryjak.. ale já v tu chvíli, kdy jsem to zjistila byla tak vydesena, ze mě napadlo jen tohle, protože jsem myslela, ze je to vážně pruser 😅.