Vynechání menstruace v době kojení

677
27.4.14 22:18

vynechání menstruace v době kojení

Ahojte, zajimalo by mě jestli mi muže vynechat menstruace když kojím malo.(převážně v noci)Menstruci po porodu jsem dostala 3 mesíce po porodu, až do teď. Teď jsem nemocná nějaka viroza.Tak si říkám jestly se to stavá nebo jestly jsem v jináči. Můj muž by si to hrozně přál a nechce abych si zatim koupila test. Jinak dcerce je 11 měsícu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
27.4.14 22:32

Prý může být během kojení nepravidelná, ale já když mi vynechala, tak jsem byla těhotná. jinak ji mám i při kojení pravidelnou. proč nechce aby sis koupila test? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
27.4.14 22:35

Protože naše dcerka je S IVF. A asi nechce být sklamaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.4.14 22:37
@zavlacka píše:
Protože naše dcerka je S IVF. A asi nechce být sklamaný.

aha. ale stejně bych to nevydržela. je to 50:50. MS při kojení celkem často vynechává, ale na druhou stranu spousta maminek co má první dítko z IVF, tak se po poroddu zadaří přirozeně. držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
27.4.14 22:48

Děkujem snad to vše bude ok. Ikdyž by těhotenství asi nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
28.4.14 00:06

Teda ted jsem napnuta jak struna, planujes ten test si koupit??? Moc bych ti prala, aby si byla tehotna, das nam urcite vedet, ze jo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.4.14 08:18

Ja kojim. a mam ms slabou a nepravidelnou.. ale malemu je 5m a kojim milionkrat za den… ale pokud jsimela ms uz pravidelnou a najedniu vynechala, tak to je neco jineho… no ja bych pro ten test sla, stejne ho jedniu budes muset udelat.. jak dlouho mas zpozdeni? Muze to byt ta viroza, ale taky nemusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
28.4.14 20:27

@Freetibet @atominnka Ahojky tak dnes jsem to dostala.ale jinak jsem měla zpoždený 10 dní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí