Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jako máš pocit, že za ty 2 dny bys otěhotněla, jo?
šance velmi, ale opravdu velmi malinká.. Jinak jak píšeš - test (jak dlouho to je od styku? nemusí ještě být nic vidět), na krev jako samoplátce. A kdyžtak ochranu - pokud neplánujete dítě.
Pokud napětí v prsou nepolevilo, viděla bych to jako možný příznak těhotenství, menstruace může být i na jeho začátku, takže bych byla na výsledek testu dost zvědavá…
Prave to me zajima jestli je to vubec mozne dva dny pred ms ktera pak mela spozdeni. Od styku ke to 17dnu
@Anonymní píše:
Prave to me zajima jestli je to vubec mozne dva dny pred ms ktera pak mela spozdeni. Od styku ke to 17dnu
zkus test - jako možný je úplně všechno - můžeš mít ovulaci klidně v době ms - i takové baby jsou. 17 dní po styku už by mělo být něco na testu vidět..
Možné to je. 17 dnů od styku by test už mohl dobře ukazovat. A nebyl nějaký jiný styk předtím? že bys byla těhotná už delší dobu?
@Anonymní píše:
Měla jsem to v září stejně a těhotná jsem nebyla (asi stresem). Ale samozřejmě to vyloučené není.
Prave ze jiny styk nebyl. Taky mi to pripada hodne divne pripadne takhle otehotnet pred ms. A co to spozdeni? To tak taky nemivam.
Najdi si tady diskuze o otěhotnění před MS. možné je fakt cokoliv, ovulace se posune raz dva. taky to může být hormonální výkyv a rozhozený cyklus.
Podivam se na to…vsem moc dekuji za nazory no rano se uvidi.
Tak holky hlasim test he pozitivni ale trosku krvacim…chvili ano pak zas ne a tak to je cely den v patek jsem obednana k dr. Tak jsem zvedava
Ahoj vsem, mam dotaz holky a prosim o nazor. Normalne me boli prsa pred ms a se skoncenim ms zaroven zmizi i bolest a napeti v prsou. Dva dny pred ms (kterou mivam skoro na den presne) jsem mela s pritelem sex a on se udelal do me. Ms se dostavila s petidennim spozdenim a prsa me boli i ted deset dnu po ms. Nechapu to nikdy se mi to nestalo. Myslite ze ikdyz jsem mela ms tak muzu byt tehotna? Jo a dnes jsem jeste trosku krvacela ale jen chvili. Vim ze nejlepsi je si udelat test taky si ho rano hned bezim kpupit ale zajimaji me prosim vase nazory. Vsem moc dekuji