Velmari zkušenosti

Anonymní
27.4.14 10:13

Velmari zkušenosti

Prosím poraďte máte s touto antikoncepcí dobré zkušenosti?? Beru ji od minulého pátka, což byl první den ms…od té doby stále špiním, ale jako docela dost, mám pocit jak kdybych měla ms už druhý týden…jen mi přijde, že to není jako úplně krev, ale spíš „tmavě hnědý hlen“ - omlouvám se za popis, ale ráda bych věděla jestli mám plašit a běžet na gyndu nebo vytrvat a přejde to…měl jste to někdo??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
27.4.14 10:36

A co píšou v příbalovém letáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
6.9.14 23:29

Ahoj, přemýšlim o této antikoncepci z důvodu vyššího obsahu drospirenonu, po kterým by se neměla zadržovat voda v těle. Máte s touto HA alespoň někdo zkušenosti? Kolik Velmari stojí? Děkuji všem za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
6.9.14 23:46

Tak to jsi mě moc nepotěšila :( Každopádně i negativní zkušenost mě zajímá :kytka: Za jak dlouho se u tebe tyto příznaky projevily? @Krasavicaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
6.9.14 23:56
@14111995 píše:
Tak to jsi mě moc nepotěšila :( Každopádně i negativní zkušenost mě zajímá :kytka: Za jak dlouho se u tebe tyto příznaky projevily? @Krasavicaa

Migrény defakto hned po pár dnech a nulová chuť na sex cca po měsíci. Furt jsem špinila, nikdy jsem neměla MS přesně a šílený bolesti břicha. Po vysazení mi trvalo cca půl roku, než jsem se vrátila do normálu :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa