Vypadávaní vlasů v pubertě

Anonymní
26.5.13 10:04

vypadávaní vlasů v pubertě

Ahoj, synu je 14 let a začali mu vypadat vlasy.Se štítnou žlázou to snad nesouvisí, protože nikdy žádný problém s ní nebyl. Četla jsem, že v pubertě vlasy vypadávají. Nemáte někdo zkušenosti-jinak žádné chomáče mu nevypadávají a rostou mu další tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9177
26.5.13 10:09

Dcera taky nikdy neměla se ŠŽ problém, ale ukázaly až krevní testy, že má výkyvy v hodnotách. Pro jistotu nás poslala Dr. na UTZ a na dětskou endokrinologii, kde jí našli 2 malé cystičky, ale jsou v normě. Jednak proto, že v pubertě začínají místní změny, jak u holek, tak u kluků, ale do budoucna by se mohly spravit. Bude pozorována. Takže bych mu nechala přeci jen udělat testy, zda to nemůže souviset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.13 10:13
@pannda píše:
Dcera taky nikdy neměla se ŠŽ problém, ale ukázaly až krevní testy, že má výkyvy v hodnotách. Pro jistotu nás poslala Dr. na UTZ a na dětskou endokrinologii, kde jí našli 2 malé cystičky, ale jsou v normě. Jednak proto, že v pubertě začínají místní změny, jak u holek, tak u kluků, ale do budoucna by se mohly spravit. Bude pozorována. Takže bych mu nechala přeci jen udělat testy, zda to nemůže souviset.

Ještě mě napadlo, nemůže to být šamponem, protože jsme ted koupili nový a začalo to.

• Citovat
  • Upravit
24379
26.5.13 10:27

Geluje se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.13 10:30
@wildcherry píše:
Geluje se?

ne

• Citovat
  • Upravit
281
26.5.13 10:31

Může to zpusobovat gel, barvy na vlasy a hlavne nedostatek vytamínů hlavně nedostatek železa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.5.13 10:38
@Anonymní píše:
ne

tak to asi bede tema hormonama, nebo nedostatkem vitaminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9177
26.5.13 14:40

Šamponem netuším, museli byste to vysledovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.17 13:24

Zkuste paní Podhornou ta vámi poradí

@Anonymní píše:
Ahoj, synu je 14 let a začali mu vypadat vlasy.Se štítnou žlázou to snad nesouvisí, protože nikdy žádný problém s ní nebyl. Četla jsem, že v pubertě vlasy vypadávají. Nemáte někdo zkušenosti-jinak žádné chomáče mu nevypadávají a rostou mu další tak nevím.

No zkuste paní Podhornou ta vámi poradi :)

• Citovat
  • Upravit
33
25.3.18 14:14

Dcera-13

Dceři taky začali hodně vypadávat a jelikož vždycky měla vlasů hodně celkem ji to štve co jí na to mám dát. Hodně se jí i lámou nehty :roll:

Příspěvek upraven 25.03.18 v 20:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.3.18 14:30

vypadávání vlasů 13 let dcera

Jaké doplňky stravy nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.20 13:17
@Anonymní píše:
Ahoj, synu je 14 let a začali mu vypadat vlasy.Se štítnou žlázou to snad nesouvisí, protože nikdy žádný problém s ní nebyl. Četla jsem, že v pubertě vlasy vypadávají. Nemáte někdo zkušenosti-jinak žádné chomáče mu nevypadávají a rostou mu další tak nevím.

Jsem holka, 14 let. Taky mi zničehonic začaly vlasy vypadávat. Ale zatim plešatá nejsem :lol:
Mám jinak dlouhé huste vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast