Popelavá barva - světle hnědá

6971
25.5.13 11:47

popelavá barva- světle hnědá

Ahojky.. kdysi jsem měla na hlavě barvu kupovanou z krámu a trefila jsem se tenkrát přesně do mého odstínu, ale pak jsem si to přebarvila na tmavo..
Momentálně mám docíleno, že mám tak nějak podobnou barvu mých přírodních vlasů- tmavá blond, středně plavá, světle hnědá- nevím jak to nazvat:D.. Ale polovina je na sluníčku taková do zlata a zlaté odlesky se mi fakt nelíbí..:D hledám nějakou popelavou barvu, prostě takovou „šedá myška“.. aby byla světlá, ale ani né blond a ani né hnědá:D jsem náročná, hledám, ale nemůžu nikde najít:/..byla jsem u třech kadeřnic, ale ani jedna se netrefila a navíc se mi ani jejich barvy nelíbili.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Raďulle
25.5.13 12:20

@Terulisekk to bude asi nějaká plavá, možná světle plavá… středně plavá je už asi moc tmavá…

• Citovat
  • Upravit
10680
25.5.13 12:38

Taky mám tady tu barvu a taky nesnáším ty oranžový odstíny alá zatovláska :roll: nejvíc jsem spokojená tady s tím odstínem, nezkoušela jsi? http://www.garnier.cz/…ircolor.aspx?…^PRD_HAIRCOLOR^COLOR_SHINE^COLOR_SHINE_DISCOVER&prdcode=P55101&varcode=3600540843159&back=1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
25.5.13 23:59

@Tarinka mě se nechce odkaz načíst..co to je za barvu… tu bych mohla zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
26.5.13 00:01

@Raďulle já koukám všude po krámech, ale na krabičkách je to vše moc do zrz- do zlata… já chci být šedá myška:D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
26.5.13 11:49
@Terulisekk píše:
@Tarinka mě se nechce odkaz načíst..co to je za barvu… tu bych mohla zkusit

zkusim vložit obrázek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
26.5.13 20:42

@Tarinka ta vypadá pěkně… tak jen co jí někde uvidím, tak si jí koupím a zkusím!! :) díky za tip!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
4.6.13 17:20

@Tarinka tak jsem si dnes koupila barvu a za chvilku si jí půjdu umýt.. Je to barva z Normy- lady style číslo 25 myslím…(tmavá popelavá blond)

tuto:
http://www.gigas.cz/…pelava-blond

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí