Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky.. kdysi jsem měla na hlavě barvu kupovanou z krámu a trefila jsem se tenkrát přesně do mého odstínu, ale pak jsem si to přebarvila na tmavo..
Momentálně mám docíleno, že mám tak nějak podobnou barvu mých přírodních vlasů- tmavá blond, středně plavá, světle hnědá- nevím jak to nazvat:D.. Ale polovina je na sluníčku taková do zlata a zlaté odlesky se mi fakt nelíbí..:D hledám nějakou popelavou barvu, prostě takovou „šedá myška“.. aby byla světlá, ale ani né blond a ani né hnědá:D jsem náročná, hledám, ale nemůžu nikde najít:/..byla jsem u třech kadeřnic, ale ani jedna se netrefila a navíc se mi ani jejich barvy nelíbili.. ![]()
@Terulisekk to bude asi nějaká plavá, možná světle plavá… středně plavá je už asi moc tmavá…
Taky mám tady tu barvu a taky nesnáším ty oranžový odstíny alá zatovláska
nejvíc jsem spokojená tady s tím odstínem, nezkoušela jsi? http://www.garnier.cz/…ircolor.aspx?…^PRD_HAIRCOLOR^COLOR_SHINE^COLOR_SHINE_DISCOVER&prdcode=P55101&varcode=3600540843159&back=1
@Tarinka mě se nechce odkaz načíst..co to je za barvu… tu bych mohla zkusit
@Raďulle já koukám všude po krámech, ale na krabičkách je to vše moc do zrz- do zlata… já chci být šedá myška:D ![]()
@Terulisekk píše:
@Tarinka mě se nechce odkaz načíst..co to je za barvu… tu bych mohla zkusit
zkusim vložit obrázek ![]()
@Tarinka ta vypadá pěkně… tak jen co jí někde uvidím, tak si jí koupím a zkusím!!
díky za tip!!
@Tarinka tak jsem si dnes koupila barvu a za chvilku si jí půjdu umýt.. Je to barva z Normy- lady style číslo 25 myslím…(tmavá popelavá blond)