Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
před časem se mi začly dělat sem tam černé chlupy na různých místech v obličeji. Většinou na tváři u ucha, pod bradou. Není jich moc, vždycky tak 5-6, trhám je pinzetou, dělají se mi občas i na bradavkách…nevíte co s tím? Přijde mi to nechutný.
Vlasy mám sv. hnědé. Nemáte někdo podobnou zkušenost prosím?
@zoufalkamilenka já teda uplně mimo dotaz, na té profilovce to je noha a na ní modřina ve tvaru srdíčka? na to čumím a nevím ![]()
@zoufalkamilenka těžko, já se léčím, takže vím, že hormony mám vyrovnané a občas se mi nějaký chlup udělá - obličej, krk, břicho). I na nohách jsem mívala úplně světlé chloupky (jsem špinavý blond) a časem mi ztmavly. Mamka má chlupů čím dál víc a ta štítnou žlázu nemá. Prostě podle mě je to věkem, no ![]()
@Jasněnkaa píše:
@zoufalkamilenka já teda uplně mimo dotaz, na té profilovce to je noha a na ní modřina ve tvaru srdíčka? na to čumím a nevím
Taky zkoumam ![]()
@zoufalkamilenka píše:
Máme v rodině štítnou žlázu…nemůže to být začátek problému?
nozna jo.je pravda, ze ja mela na hranici, myslim ze snizenou a par chloupku se mi udelalo pod pupikem, zacali to v tehu, takze asi hormony a par mes po porodu, kdy jsem mela ten vykyv u stitne zlazy ![]()
@zoufalkamilenka píše:žádná mladice teda
Je mi 30let!![]()
Je to asi sranda, ale 30 let je opravdu už věk, kdy se začínají dít na vzhledu věci, které se nám vůbec nelíbí, tedy i chloupky v obličeji ![]()
Já třeba šedivím od osmnácti, a první tmavé chloupky pod nosem objevila ve 25 ![]()
Já co jsem těhotná, tak si připadám jak gorila. Mám strašně chlupatý břicho, trochu prsa, ale ten obličej je katastrofa. Mám hodně tmavé vlasy, takže to je v podstatě normální, „knírka“ mám už dlouho - nechávám depilovat, ale teď jsem objevila i chlupy na tvářích, od ucha dolů k bradě.. no šílený. Doufám, že se to spraví po porodu. Jinak depiluju voskem.