Výplach nosu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
2.4.17 19:48

@sandra001 jste zakloněná do zadu, já se to taky učím, ale pořád mi to ne a ne protéct z druhé dírky!!! :mrgreen: ale i ten menší výplach je hodně účinný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16398
2.4.17 19:48

@sandra001 Podle mě zvedáš bradu, musíš mít bradu víc směrem ke krku a u toho naklonit hlavu hodně na jednu stranu a normálně dýchat pusou celou dobu (je to taková póza asi jako ožralý Zeman :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
2.4.17 19:51

Díky holky. Zemana zkusím :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
2.4.17 20:03

@sandra001 možná se zkus víc predklonit…jakoby šikmo na tu dírku z které ti má téct voda :mrgreen:… Já to teda nesnáším, ale když je to hodně nutné, tak to pomůže!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
2.4.17 20:10

Ahoj, jaký poměr vody se solí dáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
2.4.17 20:15

Dej si bradu k tělu a hlavu nakloň do strany a mělo by to být v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
2.4.17 20:25

Bradu vic k hrudi a otevřenou pusou dýchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
2.4.17 21:10
@Martassek píše:

Já vyplachovala vincentkou. Je to hnus to vyplachování nosu, ale je fakt že to pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
2.4.17 21:14
@Martassek píše:

já ke konvicce mela v balení i takovou malouodmerku, tak dávám tu. Rekla bych ze je to tak pulka kávové lžičky. Zkoušela jsem víc, ale t jsem se tak trochu popálila. Takhle to můžu dělat XY za sebou behem dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
2.4.17 21:30

@Martassek delame fyziologickej roztok 9g na litr
@sandra001 no pokud mas moc velkou rymu tak trva nez se to zredi…ono to zase tak nava ja si to obcas necham taky natyct i do krku s vykloktam;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
2.4.17 21:44

@sandra001 Pořádně se předklonit nad umyvadlo, aby tekla do dutin? (Pardon, toto tu už padlo, koukám… nevšimla jsem si, že je pokračování na další stránce :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85889
2.4.17 22:28

@sandra001 chybi Ti zaklopka, s tim nic nenadelas, muzes zkusit vic predklonit hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.17 21:13

AHOJ, A JE TU NĚKDO KOMU VYPLACHOVÁNÍ KONVIČKOU potíže zhoršovalo? Mám chronický zánět v jedné dutině ( podle výtěru hemofilus), a občas mě neskutečně bolí, chtěla jsem vyzkoušet výplachy, ale po každém výplachu, který mi sám o sobě nepříjemný není, mě v té postižené dutině cuká a bolí…a to tak že mě to třeba i probudí v noci. Na ORL se na konvičku moc netváří a na zánět mi píšou střídavě atb a léky na alergii, ale já už žádnou rýmu několik měsíců nemám, a antibiotika která stejně nepomůžou už brát nechci… ale dutina bolí stále…podle lékaře je to normální, ale já už z toho úplně šílím a nevím, jestli to prostě zkoušet s konvičkou dál, že to třeba bolí jen přechodně a nebo to raději nedráždit…

• Citovat
  • Upravit
85889
13.5.17 18:04

Kdyz Vam to dela problemy, tak bych ji nepouzivala. Na CT dutin jste byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.5.17 19:45

Na CT jsme nebyla, jen několikrát na rentgenu, CT je asi drahé… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí