Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@1Dany tak bych o nem uvazovala, lepe se posoudi kosti a eventuelni jejich zanet
Já bych byla pro, ale nikdy mi to na ORL nanabídli a to už sem jednou obdobné potíže měla, trvalo to přes půl roku naž se to srovnalo a po roce sem na tom stejně…nevím, jestli na něm prostě trvat, sem asi moc měkká ![]()
Zkoušela jsem taky výplach nosu konvičkou, ale bylo to teda hrozně nepříjemné a bolela mě pak z toho hlava, tak nevím, jestli něco nedělám špatně ![]()
Mě tedy ta konvicku taky zhoršila průběh. Navíc jsem neměla chuť a hlavně čich. Zrušené sliznice a po vyplacení se to zhoršilo. Nevím Nevim proc. Už bych se toho ráda zbavila a nevím jak. Po porodu 4mes a stále necítím. Po atb a kortikoidech a nic. Zlepšení nepatrne.
Šňupni si kajenského pepře, ten se mi osvědčuje pořád víc, v podstatě zatím nezklamal, je to opravdu dobře odzkoušený recept na rýmu, průdušky a celkově horní cesty dýchací.
Fakt nebo si děláš srandu? @Dalibor7
Jsem zase na kontrole jestli nějaké vyšetření nebo něco se mnou udělaj snad… ![]()
Kdepak, nedělám, však toho nemusíš moc, stačí jen malá špetka.
Dneska jsem si poridila konvicku na zaklade doporuceni ORL kvuli chronicke ryme. Mozna me bohuzel ceka operace, ale zkousime jeste toto. Mam vyplachovat soli. Osvedcila se vam lepe treba morska nebo himalajska sul? Dale me napadlo proplachovat nos vincentkou. Doporucite, co je nejlepsi?
Já proplachuji úplně normální kuchyňskou solí
Manžel nevěřil, vyzkoušel a nemůže si vynachválit.