Výplata - účetnictví
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výplata - účetnictví
Ahoj všem, firma, ve které pracuji mi špatně spočítala výplatu a potvrzení o průměrném čistém měsíčním výdělku. Účetní nezvedá mobil, na maily nereaguje a v práci věčně není. Když přijdu osobně nikdo nemá snahu to vyřešit. Poraďte jak jinak tuhle situaci řešit. Nikdy se mi to ještě nestalo. Děkuji za vaše odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@lejla720 píše:
Ahoj všem, firma, ve které pracuji mi špatně spočítala výplatu a potvrzení o průměrném čistém měsíčním výdělku. Účetní nezvedá mobil, na maily nereaguje a v práci věčně není. Když přijdu osobně nikdo nemá snahu to vyřešit. Poraďte jak jinak tuhle situaci řešit. Nikdy se mi to ještě nestalo. Děkuji za vaše odpovědi.
to už ted víš, jak ti spočítali výplatu za prosinec?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka prosincovou ještě ne. Blbě mi spočítali za listopad a už 14 dní se domáhám vyřešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lejla720 píše:
Ahoj všem, firma, ve které pracuji mi špatně spočítala výplatu a potvrzení o průměrném čistém měsíčním výdělku. Účetní nezvedá mobil, na maily nereaguje a v práci věčně není. Když přijdu osobně nikdo nemá snahu to vyřešit. Poraďte jak jinak tuhle situaci řešit. Nikdy se mi to ještě nestalo. Děkuji za vaše odpovědi.
všechno zažiješ poprvé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lejla720 použij oficiální kontakt na zaměstnavate. Ideálně doporučený dopis či datovou schránku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lejla720 píše:
Myslíš potvrzení pro ÚP? To by špatně spočítaná mzda za listopad neměla ovlivnit. Jestli chceš zkontrolovat ten výpočet pro ÚP, tak ten ti mohu zkontrolovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit