Výplata - účetnictví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
29.12.22 17:31

Výplata - účetnictví

Ahoj všem, firma, ve které pracuji mi špatně spočítala výplatu a potvrzení o průměrném čistém měsíčním výdělku. Účetní nezvedá mobil, na maily nereaguje a v práci věčně není. Když přijdu osobně nikdo nemá snahu to vyřešit. Poraďte jak jinak tuhle situaci řešit. Nikdy se mi to ještě nestalo. Děkuji za vaše odpovědi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64978
29.12.22 17:33
@lejla720 píše:
Ahoj všem, firma, ve které pracuji mi špatně spočítala výplatu a potvrzení o průměrném čistém měsíčním výdělku. Účetní nezvedá mobil, na maily nereaguje a v práci věčně není. Když přijdu osobně nikdo nemá snahu to vyřešit. Poraďte jak jinak tuhle situaci řešit. Nikdy se mi to ještě nestalo. Děkuji za vaše odpovědi. :srdce:

to už ted víš, jak ti spočítali výplatu za prosinec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.12.22 17:36

@vokishka prosincovou ještě ne. Blbě mi spočítali za listopad a už 14 dní se domáhám vyřešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
29.12.22 17:40
@lejla720 píše:
Ahoj všem, firma, ve které pracuji mi špatně spočítala výplatu a potvrzení o průměrném čistém měsíčním výdělku. Účetní nezvedá mobil, na maily nereaguje a v práci věčně není. Když přijdu osobně nikdo nemá snahu to vyřešit. Poraďte jak jinak tuhle situaci řešit. Nikdy se mi to ještě nestalo. Děkuji za vaše odpovědi. :srdce:

všechno zažiješ poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
29.12.22 17:46

@lejla720 použij oficiální kontakt na zaměstnavate. Ideálně doporučený dopis či datovou schránku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
29.12.22 22:21
@lejla720 píše:

Myslíš potvrzení pro ÚP? To by špatně spočítaná mzda za listopad neměla ovlivnit. Jestli chceš zkontrolovat ten výpočet pro ÚP, tak ten ti mohu zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat