Výpověď - mám strach
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Katanovak píše:
@Big boss ano to je pravda, já bych jen nerada aby tam všude vyprávěla jak je jejím zvykem ze jsme ji tam rozložili podnik
hele ja pracovala do posledni vteriny a stejne to bylo blbe. Kasli na to, hlavne neber smeny navic. Ma dva mesice nekoho najit a zaucit, nebo asi bude holt muset makat sama. Kdyz bude prudit moc, tak neschopenka… Jako ja tohle bezne nedelam, ale jednou se mi to taky stalo. Majitelka hrozna pi… nastoupila jsem za holku co koncila a prebirala praci. Po mesici a pul jsem ukoncila pracovni pomer. Nesedl mi kolektiv, system prace a jejich postupy a hlavne ta majitelka. Proste jsem se ze dne na den rozloucila, holka co koncila odelsa par dnu po me a holt at si to nejak udelaji. Ted uz jsem 6 let ve firme, kde je to uplne o necem jinem a mam to tu rada, kdybych musela odchazet, materskou jsem mela sotva rok a i pritom jsem kolikrat byla zadara dobrovolne na firme vypomoct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím, jak se cítíš. Já podávala 2× ve zkušebce ze dne na den okamžitou výpověď a stačil mi ten jeden den tam domakat, peklo.
Jenže musíš myslet na sebe, ne na něčí podnik. Ber to tak, že pro vedoucí to bude pěkná škola - nebude mít lidi, nepošlape podnik - holt řízení lidí má svá pravidla, někdo na to má, někdo ne. V horších případech to dopadá právě takto, lidé odejdou…
Nebo sama uvidíš, třeba tě bude přemlouvat, slibovat změny, zvýšení platu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka já nechci žádné změny, chci odtamtud opravdu pryč a hlavně dojizdim 30 km svým autem a ještě je to úplně bez stravy takže mě se to opravdu nevyplatí, no počítám s tím ze ty 2 měsíce to bude husty ale to se nedá nic dělat
- Citovat
- Upravit
@Katanovak píše:
@lucik2011 ano dala, podepsala mi to ale dává mi to poradně sežrat 😀
S tím nic neuděláš, holt je to nějaká blbka. Místo toho, aby se zamyslela, čím to je, že odejdou hned dva zaměstnanci v dnešní době, tak bude kopat kolem sebe. Já jsem také byla vždy takto blbá a myslela hodně na podnik, kolegy, kteří by za mě museli makat, hodně přesčasů a k čemu mi to bylo? V práci tě časem vymění a jede se dál. Teď mám dobré vedení, ale už koukám i na sebe. Jakmile se jim nevyplatíš,, tak jsi nahraditelná a v některých profesích tě časem vymění stejně za mladší model
- načítám...
- Citovat
- Zmínit