Výpověď - mám strach

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Katanovak
27.7.21 08:22

@FlorenceF Jenkins ale ano je to tak! Přítel je na me za to neskutečné naštvaný, ze furt jen koukám na ostatní a ne na sebe ale já sem proste už taková..nechci třeba aby ji to kvůli nám nějak krachlo nebo tak ale zase se podle toho měla k nám chovat každá akce má svou reakci

• Citovat
  • Upravit
3596
27.7.21 08:25

Hele závěrem…se* na to. Vůbec si z toho nedělej hlavu. Takových co odešlo ve zlém je v gastro většina. Nikdo na to dlouho nevzpomíná. Těch co odešlo středem - normálně, těch je pár, na ty se zapomene velmi brzy. A těch co odešlo „v dobrém“ je velmi málo a na ty se zapomene hned, jak za sebou zavřou dveře. Nikdo nebude za pár týdnů řešit že se tam chudáci mačkali i když byli nemocní, jak pomohli svoji dobrou vůli zaměstnavateli v krizi. Myslíš že tvoji loajalitu někdo ocení, nebo si ji bude pamatovat? Prdlajs, v gastru určitě ne.
Nic z toho mít nebudeš, ani ten dobrý pocit. Odejdi středem, ať máš čisté svědomí, to stačí. Dobrosrdečnosti v práci si nikdo vážit nebude a už vůbec ne po tvém odchodu. Stejně budeš za mechu, že jsi odešla, je jedno jestli v dobrém, nebo ve zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5116
27.7.21 08:32

Nerikala bych nic, normalne bych dala vypoved. Musis hledet na sebe, ne na druhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
27.7.21 08:34

@Big boss ano to je pravda, já bych jen nerada aby tam všude vyprávěla jak je jejím zvykem ze jsme ji tam rozložili podnik

• Citovat
  • Upravit
7571
27.7.21 08:34
@Katanovak píše:
@Big boss je to tak ze má smlouvu do konce července, sefova se nemá k tomu ji dat novou a to je za chvíli konec měsíce, je to tak ze pracujeme na proti směně ale opravdu z nás děla neschopné.. pohrdá námi dává nám proste najevo ze jsme obě úplně k ničemu, dozvídáme se kde o nás co vypráví není to příjemné. U me na to má 2 měsíce si někoho najít ale ta kolegyně peoste druhy den nepřijde a hotovo.

Tim spis bych na sefovou nebral absolutne zadne ohledy. Nereknu kdyby byla solidni zamestnavatel a meli jste i pratelske vztahy, tak bych zvazil jak ji to nekomplikovat.

Ale takhle - v zadnem pripade! Proste jak uz zaznelo dej normalni vypoved a pokud by me zkusila behem tech 2mesicu sikanovat a mstit se, tak okamzite bez varovani jdu na PN a mozna bych kdyby chtela delat naschvaly i po skonceni prac. pomeru bych ji tam poslal kontrolu napr. z hygieny nebo inspektoratu prace:D

Ono vzdy v zivote i zamestnavatel si k nam dovoli jen tolik, kolik si nechame libit. Sice zamestnavatel je proti tobe v silnejsi pozici, ale to neznamena, ze si musis nechat libit prasacke chovani, bossing a ze mu to musi prochazet. Takovi jako tva sefova jsou nejcasteji ti co nejvic nejhlasiteji breci a rvou, ze nemuzou nikoho na praci najit.
Bodejd by jo! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5116
27.7.21 08:37
@Katanovak píše:
@FlorenceF Jenkins ale ano je to tak! Přítel je na me za to neskutečné naštvaný, ze furt jen koukám na ostatní a ne na sebe ale já sem proste už taková..nechci třeba aby ji to kvůli nám nějak krachlo nebo tak ale zase se podle toho měla k nám chovat každá akce má svou reakci

Ale ty musis myslet na rodinu, ne na cizi! Na pritele, na to ze chces byt v klidu kdyz se snazite o miminko a ty si myslis, ze to nejde kvuli tomu stresu z prace. S takovym myslenim bys ani nemela otehotnet, abys pak nemela vycitky, az ji tam nechas samotnou az pujdes na materskou (nebo kdybys musela jit treba na rizikove).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
27.7.21 08:39
@Katanovak píše:
@Misasisi já sem dávala výpověď jen jednou v životě mám z to strašný strach přijde mi ze toho člověka jakoby zrazuji tak nějak

8o zrazujes, mas smlouvu, budes mit 2 m vypovedni lhutu, nedelas nic spatneho, kdyby te chteli vyhodit oni, myslis, ze by si tebou lamali hlavu? Je to pracovni pomer..chces dat vypoved, tak ji dej.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
27.7.21 08:44
@Katanovak píše:
@Big boss je to tak ze má smlouvu do konce července, sefova se nemá k tomu ji dat novou a to je za chvíli konec měsíce, je to tak ze pracujeme na proti směně ale opravdu z nás děla neschopné.. pohrdá námi dává nám proste najevo ze jsme obě úplně k ničemu, dozvídáme se kde o nás co vypráví není to příjemné. U me na to má 2 měsíce si někoho najít ale ta kolegyně peoste druhy den nepřijde a hotovo.

A kvuli takove mas vycitky? Jsi snad otrok? Ja bych ji dala vypoved a jeste bych ji rekla, ze ji preji hodne stesti v hledani s takovym chovanim..nauc se stavet sama za sebe, je to jen orace a ona jen sefova, ale i tak si nemuze tohle dovolit..je to jen prace a kdyz se ti tam nelibi, chovaji se blbe, tak udelej papa a nazdar..jabse fakt divim, co si lidi nechaji vse libit..jsi dospela a svepravna..tak se tak chovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
27.7.21 08:44
@Katanovak píše:
@Big boss ano to je pravda, já bych jen nerada aby tam všude vyprávěla jak je jejím zvykem ze jsme ji tam rozložili podnik

Ale ty prece sama vis jaka je pravda, tvi nejblizsi taky, takze pindani nejake neschopne hospodske, ktera si neumi udrzet lidi a chova se k nim jako krava ti muze byt uplne u p*dele :D

Proste kdyz to neumi, tak at to jednoduse zavre a jde se nechat zamestnat, treba do skladu nabiraji furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35547
27.7.21 08:45

To já bych ji to klidně řekla, že to je kvůli ní. A když by dělala problémy tak bych se klidně hodila marod ať si vyzere svou polívčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
27.7.21 08:46
@Katanovak píše:
@FlorenceF Jenkins ale ano je to tak! Přítel je na me za to neskutečné naštvaný, ze furt jen koukám na ostatní a ne na sebe ale já sem proste už taková..nechci třeba aby ji to kvůli nám nějak krachlo nebo tak ale zase se podle toho měla k nám chovat každá akce má svou reakci

Tak to krachne no..to je riziko podnikani, ne tvoje, ona si musi uvedmiit, ze muze nastat situace, kdy bude bez lidi a musi ji umet vyresit nebo proste tam byt odnevidim do nevidim..neco jineho by bylo, kdyby se k vam chovala hezky a byla famt dobry sef, ze by te to mrzelo, e takhke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
27.7.21 09:10

@Katanovak no tak co řešíš, dělá z tebe blbce a ty se bojíš dat výpověď… Prostě jí dej a hotovo máš klid… A pokud bude problém bez na ty 2 mes. marodit.. Nemáš se čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
27.7.21 09:12

Tu výpověď dej. Pokud ani ona s tebou spokojená není, tak bude pravděpodobně ráda, že odcházíš. Abych ti ukázala pohled z druhé strany… v gastru dnes je dost těžké sehnat kvalitní lidi, ale než tam mít neschopný jelita, to je lepší, když si majitel obsluhuje sám, protože špatná obsluha hodně kazí pověst hospody. A vím o čem mluvím, moje rodina má hospodu už spoustu let a doposud jsme měli jen dvě opravdu schopné servírky, které svou práci uměly, byly slušné k zákazníkům, nekradly a do práce chodily podle směn. Jedna končila kvůli vyhoření (dělala tu práci - v různých hospodách - víc než dvacet let a ke konci už byla fakt strašně smutná, tak šla do jiného oboru) a druhá nám odešla na mateřskou a stále na ni je. Otočilo se tam spousta dalších, ale jak píšu, když už ti lidi byli schopni obsluhovat rychle a dobře, tak buď kradli, chodili pozdě nebo vůbec, když se jim ráno nepodařilo vstát a nebo třeba odmítali utirat stoly nebo vyklepavat popelníky… Atd. Tím nechci říct, že ty jsi zrovna to neschopný jelito, ale asi tam je prostě něco, co nezvládás a pokud máš smlouvu na neurčito, není tak jednoduché tě vyhodit. Takže se na nic neohlizej a jdi. Hodně štěstí s hledáním nove prace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
27.7.21 09:16

A ještě pro doplnění předchozího příspěvku… Výpověď nemusíš dávat ve zlém, prostě si se sefovou sedni, promluv si s ní, řekni jí, co tě trápí a co ti vadí a můžete se přece normálně domluvit, že bys tam třeba mohla být i pár měsícu navíc, než si někoho sežene. Nebo naopak ti výpovědní dobu zkrátí, pokud sežene náhradu hned. Každopádně ty už tam pracovat nechceš, tak nemáš, o co přijít. Takže je nejlepší doba na upřímnost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
27.7.21 09:34

@solip nemohu sama sebe úplně posoudit ale v životě sem nezapsala do práce a nenarodim, chodím na čas nikdy pozdě a problém sem neměla ještě ani jeden v tamte práci jsem byla 9 let a odešla jsem kvůli 16nacti hodinovým smenam jinak bych zůstala, tady sk chci vzít dva dny dovcu a je problém ze buď si za sebe někoho seženu nebo mi ji proste nedá..myslím ze ona má asi největší problém sama se sebou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat