Výpověď od zaměstnavatele + neschopenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Žádnou výpověď nepodepisuj. Pokud ti chce dat výpověď tak ti musi dat i odstupny. Doufam, ze jsi to uz nepodepsala!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nee, nepodepsala. Vlastně mi to ani osobně neřekl, jen vzkázal. Výpověď mám čekat poštou..
- Citovat
- Upravit
A když mu tu výpověď nepodepíšu a budu žádat to odstupné, a oni přes to mi to odstupné nebude chtít dát, kam se mám obrátit, jak to řešit dál?
- Citovat
- Upravit
Informovala bych se na uradu prace. Tam by ti meli poradit jak postupovat. Moje mamka to resila s pravnikem a zamestnavatel ji musel dat pet odstupnych platů. Urcite se ale s někým porad a nenech si to líbit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vypoved se nepodepisuje. Podepisuje se dohoda. A pokud duvodem ukonceni je zruseni zamestnavatele nebo jeho casti, tak narok na odstupne ma jak u vypovedi tak u dohody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vila222 děkuju za radu, určtě si tam brnknu a domluvím schůzku! Jen se ještě zeptám na to řešení s nemocenskou-na kontrolu po kyretáži mám jít po první menstruaci cca 2-3 týdny. Kdybych se s doktorkou domluvila, že by mi vystavila neschopenku, to by se mi výpověd pozastavila?!teda v případě samozdřejmě že bych tu výpoved ještě neměla podepsanou? a mohla bych marodit třeba do té doby než bych znoovu otěhotněla?!
- Citovat
- Upravit
Pokud ti doručí výpověď do konce ledna, tak výpovědní lhůta opravdu běží do posledního března, ale máš nárok na odstupné ve výši jednonásobku mzdy (vzhledem k tomu, že tam pracuješ méně než rok). Pokud toto ve výpovědi uvedeno nebude, upozorni nadřízené na nápravu s tím, že jinak jdeš za právníkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, měla jsem taky prac. smlovu na dobu určitou a onemocněla jsem ještě v době té prac. smlovy. Zaměstnavatel chtěl-at podepíšu výpověď? To jsem neudělala-ani přes jejich nátlak. Na nemocenské jsem byla naopak díl, bylo to ze zdr. důvodů-a nemocenská byla placená. Pro upřesnění. Pracovní smlouvu jsem měla do 30.6., onemocněla jsem 19.5. a byla jsem doma až 9.11. a vše jsem měla placené-toho 9 listopadu jsem si to dohodě s lékařem nechala ukončit-i když zdr. potíže ještě trvaly. Zaměstnavatel-totiž po 30.6. už na zdr. pojištovně nenahlásil, že stále marodím-přesto, že jsem jím každý měsíc posílala lístky na peníze-doporučeně s dodejkou-a mne přišel pěkný dopis, že jsem dlužná na pojíštění a hned s penálem? Vše jsem vyřešila-díky, dodejkám, které jsem měla a paní na pojištovně mi řekla, že toto zaměstnavatelé rádi dělají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych poradit od zkušenějších
a stejně po kyretáži musela jít na neschopenku. Podotýkám, že zaměstnavatel nevěděl že jsem byla těhotá, vymluvila jsem se na jiný zákrok. Týden po zákroku mě zaměstnavatel urgoval, prosil, ať se vrátím,(jsme na prodejně jen tři).Tak jsem ukončila neschopenku! Teď jsem v práci cca14dní a zaměstnavatel mi dal 2měsíční výpověď z důvodu uzavření prodejny, tedy do 31.3..bez nároku na odstupné..
Začnu tedy od začátku. V říjnu jsem nastoupila do nového zaměstnání na dobu určitou do 31.12.2016.Na konci 3měsíční zkušební doby jsem zjistila, že jsem těhotná. Doktorka mi hned doporučila jít na neschopenku kvůli krevním sraženinách. Neschopenku jsem odmítla, z důvodu, že jsem měla obavy, že kdyby těhu nedopadlo dobře, tak jak mě doktorka strašila, že by mě hned po návratu z neschopenky propustili! Bohužel jsem opravdu v práci o miminko přišla
Tak se chci zeptat, mám nárok na odstupné??
A kdybych teď šla znovu na neschopenku(jestli to vůbec jde) a popřípadě během ní v nejbližší době znovu otěhotněla, jak by to vše probíhalo??
Mám v sobě hrozný zmatek, kdybych hned po zjištění těhu šla na neschopenku, mohla jsem mít ještě třeba mimi v bříšku…