Vypovídat se - 15.tt

Anonymní
2.6.13 13:25

vypovídat se...

Ahoj,
asi píšu uplně zbytečně, ale potřebuji se jen tak nějak vypovídat, povzbudit. Dnes jsem 15+4tt a skoro od začátku tak nějak bojuju, nejdřív špinění prý z hormonů, pak krvácení z hematomu, před nedávnem jsem si poležela v nemocnici, pač jsem začla hodně krvácet, zase z hematomu. Ale mimčo vždy v pořádku. Akorát vždycky před tím, než jdu k doktorovi tak na mě sedne strach z toho, že mi řekne že s prckem je něco špatně, třeba že mu nebije srdíčko apod. Když vydím jak se přítel těší, takmám ten strach ještě větší. Jak se ho zbavit, jak se přestat bát? :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
2.6.13 13:28

Zkusit se něčím zabavit, i když je to těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.13 13:29

Zkus myslet pozitivně, vůbec si nepřipouštěj, že by se něco mohlo stát, tím to totiž jen přivoláš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
2.6.13 13:32

@MaminkaMartinka ja na to taky myslela cely tehotenstvi. no nic jsem neprivolala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.13 13:36

Ono asi kdybych neměla žádný problémy, krvácení apod. tak budu ve většim klidu. Takhle nic moc. :(

• Citovat
  • Upravit
9970
2.6.13 13:40

Co se má stát, to se stane. Žádným negativním myšlením si nic špatnýho nepřivoláš. Je asi i lepší být připravená na všechno. Ale to neznamená, že budeš celý těhu s nervama v háji. Na miminko se těš, užívej si ty dny a chvíle, kdy jsi v pohodě :hug:…já měla taky obě těhu náročný a věčně se o mimi bála, ale to je přirozený, kór když jsou nějaký problémy. Ale už určo bude dobře, to špatný už máš jistě vybraný a teď už přijde jen to hezký :andel:…moooc držim palce, ať je mimi v pořádku a zdravý :hug:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
2.6.13 13:40

Já tě asi moc neuklidním. Bát se už o tu malou fazolku budeš pořád to mi věř :mrgreen:
Taky jsem měla těhotenství, které bych nikomu nepřála a bála jsem moooooc. Poradím jen jedno musíš si na to zvyknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.13 13:42

@zuzka6 co jsiměla za problémy, jestli se můžu zeptat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.13 13:43

Já si pořád říkám, že když už jsme spolu zvládli to krvácení apod, tak je to bojovník.

• Citovat
  • Upravit
432
2.6.13 13:44

Jo jinak držím palce ať vše dopadne dobře a hlavně klííííííd.
Já vím teď se mi to říká, ale když jsem byla v tvé situaci, stejně by nepomohla ani svěcená voda. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
2.6.13 13:49

Strach budes mit vzdycky, aby dobre dopadlo tehu, porod, aby bylo dite zdrave. Mam dcerku 2 roky a bojim se o ni porad. Akorat si to nesmim pripoustet, to by se clovek zblaznil. Jak uz tady ndkdo psal, uzivej kazdeho dne, protoze bat se o sve dite budeme cely zivot. Hodne stesti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
2.6.13 13:59

Já jsem taky z počátku krvácela. Potom hematom, nemocnice, vysoký tlak, bolesti hlavy, páteře, několikrát nemocná + antibiotika, manžel pásový opar, střevní viróza, a na konec od 25tt zkracující se děložní čípek. Celé těhotenství jsem proležela a probála se. Nakonec, ale vše dobře dopadlo a teď tady na mě kouká zdravý chlapeček. Pokud budeš chtít pokecat, podpořit klidně napiš, mě to alespoň trochu pomáhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.13 14:15

@zuzka6 já se právě třeba i uklidnim, říkám si že vše bude ok, a pak na mě odněkud vykoukne třeba že někdo přišel o mimčo v 17tt dalšímu že umřelo mimčo ve 32tt a je to zpátky. :,(

• Citovat
  • Upravit
432
2.6.13 14:20

Hm tak vypni internet a běž raději za nějakou fajn káškou pokecat :palec: ovšem mě to taky nedalo a pořád jsem byla na netu a hledala jak to u koho dopadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
2.6.13 14:36

@MaminkaMartinka tak tohle mám nejradši! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie