Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, jen takový dotaz. Můj syn je od narození na UM, měli jsme od narození problém z vyprazdňováním. Kakal jednou za 3 dny, dr to vůbec neřešil, prý je to normální. Dávala jsem biogaiu a babycalm a dost se to upravilo. Po přidáním příkrmů se to krásně upravilo. Ale teď poslední týden je to špatný, cely den nekaká pak třeba večer nebo vůbec a druhý den je to pěkná nálož, i 4 krát denně. Buď je normální stolice a nebo řidší, má kvůli tomu dost červený zadeček. Vůbec nevím čím to může být. Ani nemám představu kolik krát denně by mělo v tomhle věku kakat miminko. Tak jen radu od ostatních maminek, jakou mají zkušenost.
Děkuji moc🙂
Podle me je ta frekvence v pohode. A cerveny zadecek ma, jako ze mu stolice drazdi pokozku?
Naší kluci kadi oba třikrát, výjimečně čtyřikrát za den… Pokaždé mažu zadečky sudocreamem… Je jím také 8m.
Frekvence si take myslim ze je v poradku, pokud nebreci nebo se nak nekrouti…, na zadek mu davam weledu pri kazdem prebalovani a nemela jsem problem (teda az na plenky pampers, silene olezl)
@Janča6 píše:
Podle me je ta frekvence v pohode. A cerveny zadecek ma, jako ze mu stolice drazdi pokozku?
Přesně tak ☹️️ Používám čistou zinkovku a bio kokosový olej, omývám vodou a koupu ve vlockach a občas to proste je dost zarudlý😞
@Elea9 píše:
Naší kluci kadi oba třikrát, výjimečně čtyřikrát za den… Pokaždé mažu zadečky sudocreamem… Je jím také 8m.
Děkuji za odpověď, já mám první mimi tak nevím vždy co je správné a co ne ☹️️
@Carolineshka kluci jsou také mě první děti… Jen rovnou dvě… Takže mám srovnání a kdzy něco dělají oba, tak to prostě neřeším ![]()
@Carolineshka píše:
Přesně tak ☹️️ Používám čistou zinkovku a bio kokosový olej, omývám vodou a koupu ve vlockach a občas to proste je dost zarudlý😞
Jo nekdy je to hovinko agresivni. Nase 9,5mesicni ma taky obcas poradne rudou prelku
Asi je to i prikrmy, nektere slozky asi drazdi tu kuzicku. Bepanthen uz jsem davno vyradila, nemam ho doma. Takze v nejhorsim pouziju Imazol. A pokud mozno vetrat prelku.