Vyprazdňování 8 měsíčního miminka

106
13.12.21 16:42

Vyprazdňování 8 měsíčního miminka

Ahoj maminky, jen takový dotaz. Můj syn je od narození na UM, měli jsme od narození problém z vyprazdňováním. Kakal jednou za 3 dny, dr to vůbec neřešil, prý je to normální. Dávala jsem biogaiu a babycalm a dost se to upravilo. Po přidáním příkrmů se to krásně upravilo. Ale teď poslední týden je to špatný, cely den nekaká pak třeba večer nebo vůbec a druhý den je to pěkná nálož, i 4 krát denně. Buď je normální stolice a nebo řidší, má kvůli tomu dost červený zadeček. Vůbec nevím čím to může být. Ani nemám představu kolik krát denně by mělo v tomhle věku kakat miminko. Tak jen radu od ostatních maminek, jakou mají zkušenost.
Děkuji moc🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14709
13.12.21 17:12

Podle me je ta frekvence v pohode. A cerveny zadecek ma, jako ze mu stolice drazdi pokozku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
13.12.21 17:25

Naší kluci kadi oba třikrát, výjimečně čtyřikrát za den… Pokaždé mažu zadečky sudocreamem… Je jím také 8m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.12.21 00:48

Frekvence si take myslim ze je v poradku, pokud nebreci nebo se nak nekrouti…, na zadek mu davam weledu pri kazdem prebalovani a nemela jsem problem (teda az na plenky pampers, silene olezl)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
14.12.21 14:49
@Janča6 píše:
Podle me je ta frekvence v pohode. A cerveny zadecek ma, jako ze mu stolice drazdi pokozku?

Přesně tak ☹️️ Používám čistou zinkovku a bio kokosový olej, omývám vodou a koupu ve vlockach a občas to proste je dost zarudlý😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
14.12.21 14:50
@Elea9 píše:
Naší kluci kadi oba třikrát, výjimečně čtyřikrát za den… Pokaždé mažu zadečky sudocreamem… Je jím také 8m.

Děkuji za odpověď, já mám první mimi tak nevím vždy co je správné a co ne ☹️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
14.12.21 16:29

@Carolineshka kluci jsou také mě první děti… Jen rovnou dvě… Takže mám srovnání a kdzy něco dělají oba, tak to prostě neřeším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14709
14.12.21 16:39
@Carolineshka píše:
Přesně tak ☹️️ Používám čistou zinkovku a bio kokosový olej, omývám vodou a koupu ve vlockach a občas to proste je dost zarudlý😞

Jo nekdy je to hovinko agresivni. Nase 9,5mesicni ma taky obcas poradne rudou prelku :( Asi je to i prikrmy, nektere slozky asi drazdi tu kuzicku. Bepanthen uz jsem davno vyradila, nemam ho doma. Takze v nejhorsim pouziju Imazol. A pokud mozno vetrat prelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí