Vypuzení tělíska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
4.4.22 22:37

Ahoj,

mám zavedenou Mirenu už přes 2 roky, naprostá spokojenost, žádná menstruace…

Ale v únoru se mi stalo, že mě najednou prudce rozbolel podbříšek, rozdýchávala jsem to jako kontrakce, po 20-30 minutách to zcela přestalo, tak jsem to nijak neřešila.

Ale za 5 dní poté jsem dostala menstruaci, klasicky silnou jako dříve před zavedením tělíska, tak jsem si to dala do souvislosti a napadlo mě, jestli mi tělísko nevypadlo a když ho nemám, tak po pár dnech přišla přirozeně MS…

Jelikož by mi vlastně ani nevadilo, že by bylo ještě miminko, tak jsem to také nechala být…navíc doktor i říkal, že sem tam menstruace být může…

Nyní mně už třetí den v kuse bolí prsa, tak jsem zkoušela dnes i TT a negativní…Od té menstruace bych byla dnes 6+5 tt… Asi by to byl hodně velký haluz na těhotenství pomýšlet že? :lol: :lol: :lol: :lol: Když nevím, jestli to tělísko je na svéém místě nebo ne… když je test negativní…když otěhotnět u mě byl posledně veliký problém…když nemám jeden vejcovod, tudíž i kdyby tělísko vypadlo, tak by šance byla jen každý druhý měsíc…

No nic, odověděla jsem si sama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.1.25 13:18

Holky od Září mám tělísko levoport měsíc a pul jsem lehce špinila a pak už normálně fungovalo ale dneska ráno přišlo opravdu silné krvácení a trochu bolest v podbřišku nevíte co by to mohlo být děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí