Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To bylo první plato HA? Že nevíš, kdy ti chodí krvácení…
A většinou se HA bere proto, aby se ty kondomy nemusely používat, takže nechápu ten strach - nebo víš o nějaké chybě v užívání?
@pavlaPP píše:
Jak dlouho bereš HA? Pokud si v pátek snědla poslední tak počítej během následujícího týdne že to dostaneš.
Už asi kolem roku
@Pipet píše:
To bylo první plato HA? Že nevíš, kdy ti chodí krvácení…
A většinou se HA bere proto, aby se ty kondomy nemusely používat, takže nechápu ten strach - nebo víš o nějaké chybě v užívání?
Já se toho jenom bojim nechci být těhotná
@Eva Dvořáková píše:
Já se toho jenom bojim nechci být těhotná
Měla by přijít cca za 3 dny od dobrání poslední pilulky. Jestli ji bereš rok bez pauzy (když nevíš, kdy po vysazení začneš krvácet), je zbytečné mít ještě kondom. Nebo jsi zvracela a brala antibiotika?
@Eva Dvořáková a četla si někdy jak funguje ha? Pokud ano a prášky si brala správně, tak těhotná nebudeš. Brala jsem ha několik let a nikdy jsme kondom nepoužívali, dlouhodobá známost, těhotenství se nekonalo.
@Russet píše:
Měla by přijít cca za 3 dny od dobrání poslední pilulky. Jestli ji bereš rok bez pauzy (když nevíš, kdy po vysazení začneš krvácet), je zbytečné mít ještě kondom. Nebo jsi zvracela a brala antibiotika?
Ne nezvracela
@Russet píše:
Takže buď dneska během dne nebo zítra?
@Eva Dvořáková píše:
Takže buď dneska během dne nebo zítra?
Mně po dobraní platíčka v pondělí přišla většinou ve čtvrtek. V neděli nebo v pondělí už jsem měla od ní pokoj.
@Eva Dvořáková píše:
Dobře díky moc, takže se bát nemusím?
Stoprocentní jistotu, že nejsi těhotná, ti dá lékař. Já jsem nikdy během braní HA nepoužívala jiný druh ochrany a nikdy jsem neotěhotněla. Pseudomenstuace se vždy dostavila do tří dnů.
@Russet píše:
Stoprocentní jistotu, že nejsi těhotná, ti dá lékař. Já jsem nikdy během braní HA nepoužívala jiný druh ochrany a nikdy jsem neotěhotněla. Pseudomenstuace se vždy dostavila do tří dnů.
Furt nic docela se bojim ![]()
Dobrý den chtěla bych se zeptat, když jsem si vzala v pátek poslední prášek, kolikátý den bych měla dostat menstruaci. Minuly týden jsem měla sex s přítelem a kondom mu sklouzl a zůstal uvnitř tak se bojim abych ji vůbec dostala. Poraďte mi prosím co mám dělat