Vyrážka

130
24.5.06 20:35

Vyrážka

Prosím o radu,
našemu malému se objevil na lokti takový malý flíček. Je to takové suché a má to oranžovou barvu. Když se na to podívám hodně z blízka má to takové malé puchýřky. Nevíte co by to mohlo být a jak a to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
292
24.5.06 20:56

ahoj

nasemu malemu se to cas od casu objevi taky,na ruznych castech tela.Nevim,cim to vznika…nevysledovala jsem ani potraviny,ani kosmetiku…proste mu to prijde nahodou.

Jedna se vzdycky jen o maly flicek(a jen tak 1-2 na tele najednou) asi ve velikosti nehtu na ruce.

Nam na to fantasticky zabira modra indulona…2× denne namazu a za par dni flicek zmizi.

Jaana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
24.5.06 21:31

My jsme meli neco podobneho, kdyz jsme zacali s prikrmy. Prestala jsem prckovi davat sklenicky a ekzem (ci co to bylo) zmizel. Ted mu sem tam jidlo ze sklenicky dam, ale spis vyjimecne a zatim je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.14 22:47

oživuji diskuzi

Ahoj, zítra jdeme sice k lékaři, ale chci vědět na co se připravit. Dcera má osypaná celá záda a nadloktí, drbe si to a tedy je samý stroupek. Bojím se aby to nebyly neštovice. Jinde to nemá a nejsou to puchýřky, spíš jen jakoby vyrážka. Jsou jí 4 roky, nové potraviny nezkouší, nemáte odhad, o co by mohlo jít? Nejspíš už to má nějaký ten den, ale nevěnovala jsem tomu pozornost, pořád se škrábe zcela běžně, měla jakýsi kontaktní ekzém od mala… ale teď už mi přijde divné, že to nemizí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí