Vyrážka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
2.10.08 09:56

Vyrážka

Ahojky,

jdu se s vámi poradit,protože fakt nevím co si o tom myslet a k dr.se mi nechce,protože bychom tam chytly nějaký bacil.

Jde o to,že Anetka je od včera osypaná úplně po celém těle,teda na zádech to není tak strašné,ale pusinku,bříško,nožky no hrůza.Přijde mi to jako když měla 6.nemoc a osypala se jen to není tak intezivní,to bylo až slitý v jeden flek.Nesvědí jí to,ani to nejsou vystouplé pupínky,jen červené tečky. :?

Nic nového nejedla,takže jídlo jsem vyloučila.Je možné aby to měla z vody?Přijde mi,že je ted strašně cítit chlórem. :?

Máte někdo zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2786
2.10.08 10:03

pred vcerem mi psala kamaradka ze se ji dcera takhle osypala a nakonec z toho byla spala…ale mela i horecky.

Koukam ze jsi tehotna, tak bych radeji sla k dr, at to nedostanes kdyby to nahodou bylo ono.

N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
2.10.08 10:11

Nat,ježiš nestraš se spálou :cry: Anetce jinak vůbec nic není,teplotu nemá,lítá jak drak,papá taky normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
2.10.08 10:43

Asi bych taky radši vyrazila k MUDr., když jí zavoláš, určitě vás vezme v době kdy nemá ordinaci pro nemocné, pro klid na duši když jsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
2.10.08 10:50

no u spaly je fakt horecka a ty fleky jsou jak krupicka a zacinaji myslim na brisku,…

tak mozna to je opravdu jen reakce na neco jineho ,ale za konzultaci u dr nic nedas :)

N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
2.10.08 11:01

nat, to nedám,ale před půl rokem jsme šly taky konzultovat a měly jsme chřipajznu jak hrom,proto se mi tam nechce a dneska tam stejně není,tak uvidím co to udělá do zítra a popřípadě poklušem

děkuji moc za názory :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
2.10.08 12:38

Ahoj, spálová vyrážka vypadá jako husí kůže, kůže je na pohmat drsná. Je to drobná vyrážka s růžovou, až jasně červenou barvou, začíná většinou v podbřišku a postupně se šíří po celém těle. Inkubační doba je 12 hod. až 5 dní, ale hlavně většinou spálové vyrážce předchází příznaky podobné angíně, někdy i s třesavkou, zvracením, bolestmi břicha, teprve potom se do 24 hod. objevuje vyrážka. Vyloučit se dá pouze výtěrem u lékaře. Osobně si myslím, že u takhle malé holčičky by se horečky projevily jako první. Spíš se přikláním k nějaké kožní reakci např. nový prášek na praní, aviváž, i ta více chlórovaná voda to může způsobit. Ještě mě napadá, jestli jste nebyly v poslední době očkováni na spalničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
2.10.08 13:36

Ahoj, já si myslím, že to nic nebude. Lili měla taky takovou vyrážku, když byla malá. My jsme to konzultovali s Dr. a bylo nám řečeno, že to může být od čehokoliv (sluníčko, prací prášek …) . Dala nám kalciovou mast a po té se to ztratilo. Děti mají prý citlivější pokožku. Pokud je malá jinak v pořádku, tak bych neplašila. Zkus tu kalciovku, tou nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
22.6.14 22:44

Zdravím, holky.

Od doby, co se malej (2,5roku) vzbudil po odpoledním spaní, řeším vyrážku, či co to je. Objevilo se mu to různě po těle a přirovnala bych to k popálení od kopřivy - je to bílé, vystouplé, v okolí trošku začervenalé, ale to spíš od škrábání, jelikož ho to svědí…a jsou to jen ostrůvky 2-3 „flíčků“ či jak to nazvat. Navíc mu to cestuje… Nenapadá vás, co to může být?? Pokud to bude mít i ráno, což předpokládám, tak jdeme k doktorce, ale nedá mi to spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí