Vyrážka a svědění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
144
18.3.15 21:13

Vyrazka a svedeni

Ahoj holky, poradite?? Synovi je 6 let v nedeli se mu objevila vyrazka po celem tele. V pondeli jsme byli u doktorky a zjistila, ze ma patou nemoc na to mi zadnou mast nedala jen v lekarne jsem koupila kapicky fenistil. Bohuzel nejak to nezabiralo malej se porad drbal i v noci nemohl kvuli tomu spat jak ho to svedelo. Sli jsme tedy na kozni a dala mi sirup Aerius na noc vim, ze to asi nezabere hned ale aby se mu nejak malinko ulevilo to se rict neda. I ho mastickou co mi namichali v lekarne na promasteni mazu. Nekoupu ho jen sprchuji bez mydla aby se mu nevysusila pokozka. Stale se drbe, porad uz nevim jak mu mam pomoct nemate nejakou radu mu ulevit od toho svedeni?? Dekuji za kazdou odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
18.3.15 21:18

Na noc Dithiaden jsi nezkoušela dát? ale vyrážka by měla brzy zmizet, neboj se.. jinak asi nic oc nepomůže, když nezabral Fenistil, chce to asi silnější dryák.. je to opravdu 5.nemoc, jo? Měl předtím nějaké teploty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
18.3.15 21:24

Ten jsem nezkousela ale hned zitra koupim vyzkousim vse protoze ho to strasne svedi. Rekla to doktorka i kozni takze snad by se nemylili obe dve :) Jinak dekuji za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
18.3.15 21:29

No, nechci dělat chytrou, nejsem doktor, ale občas něco přečtu a při 5. nemoci jsou typické nizké teploty a vyrážka začínající na obličeji, pak se rozlízá po těle dolů. Syn ji totiž měl ve 2 letech, i když je to nemoc starších dětí ;)
Jo a Dithiaden je myslím na předpis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.3.15 21:32

Zdravím? Syn neměl 5nemoc ale spíš alergickou reakci mel fleky po obličeji a uplne rudy usi, krupicku po celém tele.Tak mu dala taky ten aeirus ale zabralo mu to az za 2 dny takže taky mazec.jedl to cely měsíc ted sme vysadilo v pondělí deme na kožní na testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
18.3.15 21:34

N ja si to taky precetla na netu ze t zacina na obliceji pak to postupuje ale on to na oliceji vubec nema. A zvysenou teplotu vubec nema. Taky jsem cetla, ze to nesvedi a nebo mirne ale on se mi drbe porad :,( Jinak o te nemoci nevim nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
18.3.15 21:35

Dithiden je na předpis. Dithiaden, Aerius i Fenistyl jsou všechno antihistaminika, jedna léková skupina, takže se to nedá zmtlat všechno dohromady a vyzkoušet ještě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
18.3.15 21:36
@Iffka píše:
No, nechci dělat chytrou, nejsem doktor, ale občas něco přečtu a při 5. nemoci jsou typické nizké teploty a vyrážka začínající na obličeji, pak se rozlízá po těle dolů. Syn ji totiž měl ve 2 letech, i když je to nemoc starších dětí ;)
Jo a Dithiaden je myslím na předpis :think:

syn to měl nejdřív na ruce, na obličeji nakonec. Teplotu neměl vůbec. Měla to celá školka, takže pátá to byla určo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
18.3.15 21:37

No právě, proto jsem se ptala, jestli je to fakt 5. nemoc.. spíše bych tipovala alergickou reakci, ale jak říkám, nejsem doktor. Každopádně Dithiaden je dost silné svinstvo, zkus poprosit doktorku, at ti ho napíše. Ale působí útlumově, tak at se nedivíš, že ti syn potom spí kudy chodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
18.3.15 21:39

@Lama Lama ale dyť jo, já se nehádám ;) syn to měl zase ve dvou letech, ne v 5, 6, 7, taky netypické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.3.15 21:47

A co třeba jedl? Nejedl něco zvláštního? Ještě nám paní doktorka dala medrol nevím jestli to je na předpis dala v nám 2 kousky kdyby se to nezlepšilo. Tak jsem mu to první den dala aby to nemel takový a docela to zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
18.3.15 21:50

Jo to se nas taky ptali jestli nejedl neco zvlastniho, kyseleho ale nic. Je mi ho tak lito, opravdu vam dekuji za komentare. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.3.15 21:54

Nas taky ale může to bejt cokoliv, chudaci děti. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
18.3.15 21:59
@simonkan píše:
A co třeba jedl? Nejedl něco zvláštního? Ještě nám paní doktorka dala medrol nevím jestli to je na předpis dala v nám 2 kousky kdyby se to nezlepšilo. Tak jsem mu to první den dala aby to nemel takový a docela to zabralo.

Medrol je kortikoid. Ma pedpis je urcite.

Jinak kluka pata jemoc nesvedila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
18.3.15 22:06

Tanno-Hermal Lotio - je to tekutý zinkový pudr, rozetřeš klidně i přes celé tělo a uleví - vychlaď třeba v lednici. Je v každé lékárně bez předpisu!
Nemusíš se bát, nemá žádné vedlejší účinky a může se užívat i na celé tělo, prostě jenom vysuší a zabrání svědění.

http://www.pilulka.cz/…-lotio-100ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+