Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jestli to dělá ta jejich voda, tak bych ji zkusila převařit, jestli máš možnost 🤔
Nemůže ti spíš vadit prací prostředek ve kterém hotel pere ložní prádlo a ručníky?
Mohla by jsi zkusit taky balenou vodu
na to nejnutnější ![]()
Může to být reakce na chemii v prostředí apod., kterou voda jenom vyprovokuje. Přechází obvykle samo.
Děkuji moc, prevarit zkusim. Jenom červené fleky bez bilych vnitrku, takže koprivka to není asi. Utiram se do svých ručníků, raději. Děkuji moc všem, zkusím prevarit vodu a nebo balenou.
Asi to dělá ta voda. Taky to tak mám. Možná to bude znít divně, ale nejlepší na mytí pokožky s ekzémem je mycí gel na intimní hygienu. Zkus. ![]()
@slivovickapalena píše:
Asi to dělá ta voda. Taky to tak mám. Možná to bude znít divně, ale nejlepší na mytí pokožky s ekzémem je mycí gel na intimní hygienu. Zkus.
Asi ten chlor.
Dobrý den,
odjela jsem na dovolenou do Vídně a po každém osprchovani se mi na těle objeví vyrazka. Trpím na atopicky ekzem, mám speciální přípravky. Zkoušela jsem se sprchovat jen vodou a nijak se to nezlepšilo. Sprchovat se potřebuju alespoň občas, protože venku je 35 stupnu a jsem zpocena. Já už nevím, co mám dělat, pořád se skrabu a ta voda to jen zhorsuje. Co bych mohla udělat prosím?