Vyrážka bez teploty

1483
27.7.14 08:18

Vyrážka bez teploty

Zdravím. Malá má 4 měsíce. Před pár dny jí začaly červenat části obličeje pod bradičkou, myslela jsem, že to má z toho, jak pořád slintá, nebo jen z horka opruzené. Pak se to změnilo v takovou drsnou kůži. Teď se jí to rozšířilo po celém těle, v oblasti plenek, na ručičkách, na bříšku, na zádech…Nejdříve se objeví trochu zarudlá kůže a pak takové drobné vystouplé pupínky. Teplotu nemá a je v pohodě, tak nevím. Asi bych volala k doktorce, ale je neděle a jsme na pár dní mimo domov. Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
27.7.14 08:23

Syn teď trpí potničkami - udělali se mu pod bradou, kolem krku na hrudníku, zádech a ramenou a na zadečku. Nechávám to tak. Snažím se ho moc neoblékat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
27.7.14 08:27

Mě napadly potničky :think:

• Citovat
  • Upravit
1483
27.7.14 08:42

Potničky by měly být nějaké puchýřky naplněné bílou tekutinou, trošku bílé, jsou jen červené a když po té kůži přejedu, tak je strašně drsná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
27.7.14 08:42

.

Příspěvek upraven 13.03.16 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
27.7.14 10:31

Hm, možná to budou ty potničky, už ty mini pupínky tak červené nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
24.2.15 09:44

vyrážka-pupínky

Ahoj, nevíte někdo, co by mohlo být toto? Malýmu se to objevilo zničehonic, je bez teplot a jinak vypadá ok…že by taky ty potničky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
24.2.15 09:53

Me se ted malej takhle podobne vysypal po citronu, co jsem vypila v caji. Ale nevim, zda kojite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
24.2.15 10:17

Kojím, ale už papá i příkrmy. Tak že by to byla reakce na jídlo…no možné to je…k doktorovi se mi s tim ale hned běžet nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
24.2.15 11:19

Hele, me se malej vysypal kompletne celej v obliceji, i po telicku, vypadalo to hrozne. Reakce na Niveu baby.. Podruhy to same, na citron. Jsou nam dva mesice. Pokud je prcek klidnej, bez teploty, typuju reakci na jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek