Vyrážka - co to je?

13536
21.3.12 17:57

Vyrážka? - co to je?

Ahoj maminky, netušíte, co to je? Dceři se včera objevil na stehně takový pupínek . přesně jako štípanec od komára (uvnitř bílé, červený okraj) a dnes to již vypadá takto. Setkal jste se někdo s něčím takovým. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mark76
21.3.12 18:01

První co mě napadlo bylo opar, ale nemůže to mít od klíštěte? Teda pokud jste byly v přírodě.

• Citovat
  • Upravit
4316
21.3.12 18:02

Jestli to není alergie na štípnutí hmyzem,podobné se mi udělaly po poštípání komárem.Pomohl mi gel na štípance,bohužel nevím jak se už jmenuje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
21.3.12 18:04

Přes víkend jsme byli venku skoro celý den, takže hmyz možný je. Klíště neměla. Ale že by se to takhle rozlezlo až na záda? Ten prvotní flíček měla na levém stehně, ale v tom místě už nemá skoro nic (jen červenou tečku, jako stroupek) a má to více na pravém stehně a teď už i ta záda. Namazala jsem Fenistilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
21.3.12 18:08

Vypadá to skoro stejně jako měla dcera nedávno.
Doktorka řekla, že je to ekzém a dala nějakou mast, já ale koupila Robátko od Cannadermu a promazávala při každém přebalování. Do dvou dnů to zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
21.3.12 18:14

elfans To vážně vypadá podobně. Takže je to neškodné? Nějaká alergie třeba? A zmizí to samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
21.3.12 18:17
ajleenka píše:
elfans To vážně vypadá podobně. Takže je to neškodné? Nějaká alergie třeba? A zmizí to samo?

No já osobně si myslím, že to byla alergie na léky co měla na bronchitidu, ale možná to nemá souvislost.
Hodně to promazávej něčím mastným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
21.3.12 18:20

mě štípnul komár asi dvaktát v noci a měla jsem asi 15 takových podlidých fleku a to jsem dospělá a ne zrovna muší váha,některej hmyz je holt jedovatej a to je ten fenistil :potlesk: .Na ekzémy trpím od mala,citlivá pokožka,brzy to bude dobré.Možná je lepší jít na alegrologii na testy,aspoň pro klid duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinased29
21.3.12 18:22

Nám se něco podobného objevuje po hryznutí komárem, je na to asi alergická. U nás pomáhá fenistil gel..

• Citovat
  • Upravit
9454
21.3.12 18:31

devcata nejsu normalne z tech prudicu co nadavaji za kazdej nahatej zadek deti na netu…ale ty fotky bych stahla..minimalne ty kde me pedofil trknul jako na prvni pohled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
21.3.12 18:33

mikitaa Jj měla jsem v úmyslu to stáhnout, jakmile bych zjistila, že nejde o nic vážného. Taky mě to napadlo, bohužel nebyl jiný způsob, jak to vyfotit, když to má právě v těchto místech. Snad pedofilové nejsou tak rychlí. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.3.12 18:36

staci v obycejnym woknovskym malovani udelat v inkriminovanem miste ctverecek a je po problemu ;)

Příspěvek upraven 21.03.12 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
21.3.12 18:38

mikitaa :palec: To mě nenapadlo. Díky za tip pro příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.3.12 19:11

Ahoj, takové fleky mám přesně já při alergické reakci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
21.3.12 19:53

Ahoj, buď alergie, ale nevím na co, nebo 5.nemoc mě ještě napadá. Takhle z fotky těžko říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek