Vyrážka - dítě dva měsíce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
496
8.7.16 19:07
@mamina89 píše:
Měli jsme to samé. Zabralo úplné vysazení mléčných výrobků. Do týdne byla vyrazka pryč.

Zkusím vysadit no. Dneska už jsem bohužel měla dva smetanové nanuky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
8.7.16 19:08
@reinkarnace píše:
@Katerina308 můžu ti klidně pak napsat co jsem jídávala já…

No to bych ráda koukla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
8.7.16 19:27
@Katerina308 píše:
Zkusím vysadit no. Dneska už jsem bohužel měla dva smetanové nanuky

V pecivu je vetsinou taky mleko, bacha na to. Kdyz dietu bez mleka na zkousku, tak radikalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.7.16 19:28

Nebude to seboroická dermatitida? Měli jsme to také. Dodnes nevím, co byl spouštěč, ale vynechala jsem jako kojící matka vše dráždivé, a vysadila jsem jakýsi bylinný přípravek proti prdíkům. Na radu kožařky jsme mazali Cicalfate od Avene a na noc Tano - Hermal, ale ten jsem dávala méně. Asi za měsíc byl pokoj.

Příspěvek upraven 08.07.16 v 19:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
8.7.16 19:34

@pe-terka ne to co myslí seborea fakt není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
8.7.16 19:38
@Katerina308 píše:
Zkusím vysadit no. Dneska už jsem bohužel měla dva smetanové nanuky

No chce to vysadit vše. Jestli je to alergie na mléko, do 14dnu vyrazka zmizí. Ale může to být alergie i na jinou potravinu, kterou konzumuješ. Nicméně v 90% je to mléko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
8.7.16 19:38

@mamina89 jak to můžeš tak sebevědomě tvrdit? 8o nestačím zírat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
8.7.16 20:00

@blumen @mamina89
já si myslím, že to mléko to nebude. ale muzu to vyzkouset.
Protože ta vyrazka se objevila uz pred mesicem…ruzne jsem mazala…zmizela a nijak jsem se v jidle neomezovala a ted je zase zpatky.

No to je prave ono, že mleko je ve všem, to bych asi musela v pripade radikalni diety asi jist jen ovoce, zeleninu a maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
8.7.16 20:01
@reinkarnace píše:
@mamina89 jak to můžeš tak sebevědomě tvrdit? 8o nestačím zírat…

Ježíši Kriste. Něco si o tom přečti. Samozřejmě, že nemám věšteckou kouli, ale docela dlouho jsme s ekzémem bojovali, navštívili doktory, tak jen píšu, co jsem se dověděla. Jinak muze to byt i neco jineho, jen pisu, abych pomohla to, co vim ja. Člověk chce pomoct a ty hned prudis. Za dobrotu na žebrotu. Takový lidi jako ty miluju fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
8.7.16 20:07
@mamina89 píše:
Ježíši Kriste. Něco si o tom přečti. Samozřejmě, že nemám věšteckou kouli, ale docela dlouho jsme s ekzémem bojovali, navštívili doktory, tak jen píšu, co jsem se dověděla. Jinak muze to byt i neco jineho, jen pisu, abych pomohla to, co vim ja. Člověk chce pomoct a ty hned prudis. Za dobrotu na žebrotu. Takový lidi jako ty miluju fakt…

ani nevíš, co vše jsem absolvovala a načetla skrz svoji dceru já včetně různých diet…takže zklidni hormon matko :jazyk: věci nejsou jen černé a bílé a pokud by to bylo tak jednoduché jak píšeš, zřejmě by zakladatelka nepotřebovala rady :kytka: a tys nechtěla pomoct. napsalas suverénně: z 90% za to může mléko…čemuž jsem se dovolila vysmát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
8.7.16 20:08
@Katerina308 píše:
@blumen @mamina89
já si myslím, že to mléko to nebude. ale muzu to vyzkouset.
Protože ta vyrazka se objevila uz pred mesicem…ruzne jsem mazala…zmizela a nijak jsem se v jidle neomezovala a ted je zase zpatky.No to je prave ono, že mleko je ve všem, to bych asi musela v pripade radikalni diety asi jist jen ovoce, zeleninu a maso

Jj mléko to být nemusí. Ale nám to taky zacalo na obličeji, pak to malý měl na krku, v loktech a kolenou. Zkus to a uvidíš ;) nebo pak na kožní, jestli poznají co to je. Nám ale řekli, ať zkoušíme vyřazovat různé potraviny z jídelníčku a uvidíme. A ať začneme mlékem. A bylo to to mléko. Tak přeji, ať na to brzy přijdete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
8.7.16 20:09
@reinkarnace píše:
ani nevíš, co vše jsem absolvovala a načetla skrz svoji dceru já včetně různých diet…takže zklidni hormon matko :jazyk: věci nejsou jen černé a bílé a pokud by to bylo tak jednoduché jak píšeš, zřejmě by zakladatelka nepotřebovala rady :kytka: a tys nechtěla pomoct. napsalas suverénně: z 90% za to může mléko…čemuž jsem se dovolila vysmát ;)

Při alergii na potravinu je to z 90%mléko. To jsem se dočetla. Pardón, že jsem si dovolila to sem napsat matko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí