Mimi narozené v září 2016

5.7.16 21:15

Mimi narozené v září 2016

Ahoj maminky, poprosila bych vás o rady a zkusenosti.. miminko budu mít na září a zajímá mě v čem jste vozili vaše děti narozené takhle podobne v kočárku?? Všichni tvrdí, ze takto malé Mimi musím oblékat už jako zimni, tedy teplé oblečení a fusak:-) jsem provorodicka tak bych se chtěla zeptat na vícero názoru :hug: a další věc, meli jste v kočárku takové ty lesklé perinky, nebo v čem jste měli děti? Zavinovacka, fusak a nějaká pěkná deka?:-) diiiky za rady holky, pěkný večer :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4047
5.7.16 21:25

Fusak? V září? 8o
Obecně platí, že dítě máit o jednu vrstvu víc než dospělý.
Září je ještě léto, vždyť bývá i 25 stupňů :mrgreen:
Takže podle počasí, bodycko, tepláčky nebo overal, případně přikryt dekou nebo dát do zavinovačky když bude chladněji a čepičku když bude foukat.
Hlavně všeho s mírou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
5.7.16 21:40

Fusak v září? :-) miminko by navíc v době šestinedělí nemělo být nějak častěji venku spíše jen kvůli nutným navštěvám doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
5.7.16 21:46

@MiaRimonta a to jste kde slyšela? :mrgreen: Pokud je mimco zdravé, tak v zimě může v cca 10 dnech na chvíli ven, s letním miminem jsem byla venku už den po propuštění z porodnice. V září bývá ještě opravdu teplo, tak nechápu, proc by dítě 6 týdnů nemělo jít krom návštěvy lékaře ven :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.16 21:48

Novorozenci maji radsi teplicko, ale v zari na fusak urco ne, to bys ho upekla. Kdyz tak jedine fusak typu jarni, podzimni, byvaji to vicemene zapinaci deky :),ale pro male mimco bych asi spis vzala zavinovacku, maji radi tesno, jako v brisku, a popr. prikryt dekou. Ale pokud mas korbicku s deklem pres, tak tam se vitr nedostane a maji tam opravdu teplicko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
5.7.16 22:01

Mam zarijove 18.moc si nepamatuji jake bylo pocasiale ze zacatku jsem vrzla v zavinovacce a dala dekl na kocar.pak kdyz se ochladilo kabatekl atd jako cepicku tenkou a deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
5.7.16 22:06

Fusak jsem si sice koupila, ale ani při jednom dítěti nepoužila.
Měla jsem kočár s korbičkou, která neprofoukla a děti se mi tam v zimě potily i v jen v kombinéze pod dekou. Příští rok pak už byly ve sporťáku a ani tam fusak neměly. Kombinéza s dekou a nánožníkem stačila.
Když byly malinké, používala jsem do korbičky rychlozavinovačku, když se ochladilo, tak fleesovou deku navíc.
Ale já jsem měla kočár, kam se nachaly zavřít originál „víkem“ na zip, tak jsem peřinku nepotřebovala,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
5.7.16 22:58

@7Veronika17 Mám dceru narozenou na konci srpna, dávala jsem ji do rychlozavinovačky a podle počasí ještě přikrývala dekou a zakrývala korbičku nánožníkem. Zimní fusak jsem začala používat na začátku listopadu, mě vyhovovalo, že je v něm teplo a malou nemusím moc navlíkat, nesnášela oblíkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
5.7.16 23:52

Tak mě se syn narodil minulý rok 29.srpna! To byly vedra!!! V kočárku měl jen bodyčko bez nohavic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 08:01

Děkuji za názory, me se to zdálo s tím fusakem přehnané Teda:-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
6.7.16 11:59

@Katuskka tak samo sebou pokud jste schopna vubec vstat, tak běžte ja měla cca 14 dnu problém si vubec sednout natož někde chodit s kočárkem. Někde jsem četla, že se nedoporučuje prvni mesic chodit ven mezi větši množstvi lidi kvuli zdravi miminka je nachylne na viry. Ja čekam v řijnu a určitě nebudu zbytečne prvni měsic trajdat venku u nás jsou navíc smogove inverze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
6.7.16 12:54

@MiaRimonta tak do nákupních center samozřejmě ne, ale jinak ven ano. Já jsem rodila císařem a schopná vstát jsem byla druhý den, naštěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
6.7.16 13:17

@Katuskka tak to buďte ráda ja byla šita a snad 3 tydny rekonvalescence než jsem byla schopna bezbolestně se vubec postavit na nohy a krváceni o tom ani nemluvim.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí