Vyrážka na těle

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
272
29.11.12 11:34

Vyrážka na těle

Ahoj, potřebovala bych poradit. Malé (2 roky) se udělala vyrážka. Nejdříve to měla pod kolenem v tom ohybu, po pár namazáních mastičkou veleda to zmizelo, za pár dní se jí to však objevilo na nožičkám a trošku na zádech. Nebylo to červené, ale taková krupička, na dotek poznat. Ted druhý den to má na zádech, hrudníku méně vystouplé, ale trošku načervenalé, na nožkách taky, ale tam je to pořád stejné. V oblasti plenek to nemá, mírně na obličeji, ale není to moc vidět. Nevím z čeho by to mohlo být. Nic nového nejedla, ani prací prášek jsme neměnili. Nevím čím jí to mám namazat. Máte někdo s tím zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18794
29.11.12 11:47

@anpa1 takovou vyrážku měla malá nedávno… objevila se z ničeho nic… zmizela asi za týden… taky si myslím, že nic nového nesnědla, teda alespoň mě nic nenapadlo, ale asi to bylo z nějakého jídla :think:… pokud předtím neměla horečku, vyrážky nesvědí, tak bych to neřešila… snad to brzy zmizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
29.11.12 12:00

Nám touhle hroší kůžičkou začínal atopický exém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
29.11.12 12:01

Teplotu neměla, neškrábe si to, ale už to má docela dlouho, ale jen málo, ted právě se jí to jakoby zhoršilo a furt to nemizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
29.11.12 12:20

Tak u nas se to malemu udelalo kdyz zacinal atopicky ekzem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
29.11.12 12:38

Přesně to se nám udělalo před 3 týdny, postupně se to horšilo, dneska jsme ráno byli u dr a máme atopický exém. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
29.11.12 12:45

Takle začal mladší atopik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
29.11.12 12:48

No to mám teda radost a co vám na to poradil dr? mě přijde že se jí to taky horší takže taky zajdem k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
29.11.12 12:50

Já byla u 4kožařu, všichni z fleku psali kortikoidy-takže mě na kožnim už neuviděj. holkam (maj ho obě) dělá dobře kosmetika od welledy ale tohle je děsně individuální. jinak máme autoimunitní léčbu, dietu a hodně se to srovnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
29.11.12 13:23

@anpa1 Mi to připadá jak velmi light verze atopického ekzému, ale těžko říct, dermatoložka zrovna nejsem…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek