Vyrážka? Nebo kousance?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.8.15 06:58

Vyrážka? Nebo kousance??

Ahoj maminy chci se zeptat jestli nepoznáte co by to mohlo byt? Před 3dny se dcerce objevil pupinek měla jich pár a různě umístěné po tělu. Myslela jsem že je to kousanec. Ale pak se jich začalo objevovat více. Svědí ji to a kolem je to zčervenané. Jestli nejde o vyrážku? Už mě desili že by to mohli být štěnice. Prosím o radu. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
6.8.15 07:20

Může to být obojí, já bych se přikláněla k alergické reakci na nějakou potravinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
6.8.15 07:21

A nemuze to byt nejaka koprivka, nejedla nejake nove ovoce ci neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 07:27

Ovoce teď v poslední době neměla ale dobrala před týdnem atb tak jestli by to nemohlo být i z toho.

• Citovat
  • Upravit
914
6.8.15 07:35

Taky mi to připadá jako kopřivka. A když mi bylo 12 tak jsem se taky po atb osypala, ale jestli je měla už před týdnem tak to je celkem dlouhá doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 07:40

Taky ty pupínky rychle mizí a pak se zase objeví jinde. Právě že už to dobrala tak nevím. Ale snad to z toho je. Štěnice fakt nechci.

• Citovat
  • Upravit
914
6.8.15 07:44

Malé taky vyskočila nějaká vyrážka a včera večer jsem to tu taky řešila :) a taky mi tam napsali, že by to mohlo být od štěnic, ale malé to vyskakuje i přes den a štěnice koušou v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 07:48

Taky se ji to objevuje přes den ale někde jsem četla že i od štěnice se může kousanec objevit později. Celý její pokoj jsem prohledala několikrát a nic jsem nenašla. I v noci jsem se jí dívala do postele a nic.

• Citovat
  • Upravit
914
6.8.15 07:52

No já bych se přikláněla spíš k té kopřivce než ke štěnicím podle fotek. Já čekám až se malá vzbudí a jdu s ní k doktorce tak snad se dozvím co to má. Být tebou tak taky zajdu k doktorce ať máš klid. Víkend se blíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 08:02

K dr bych šla ale ona tam teď nemá ani jeden pupinek. Tak nevím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4367
6.8.15 08:12
@Anonymní píše:
K dr bych šla ale ona tam teď nemá ani jeden pupinek. Tak nevím. :nevim:

Tak ukaž fotky s tím, že se to ztrácí a zase objevuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
6.8.15 08:17

Aha. Tak to sleduj jestli se jí to neobjevuje po nějakém jídle a nebo jak píše @Envie, že by to mohlo být z pracího prášku nebo aviváže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 08:19

Vařím pořád stejně nic nového jsem teď nevařila. Povlečením jsem prala ale taky je to 2týdny. Tak to už je dlouho aby byla nějaká reakce až teď.

• Citovat
  • Upravit
1603
6.8.15 08:38

Ahoj já to řešila asi před měsícem, malá byla samej pupínek, vždy to zmizelo a pak se to objevilo jinde. Měla do toho rýmu. Nejdřív bylo podezření na alergii, brali jí krev. Ukázalo se, že to byla forma chřipky. Brala na to Xyzal. Běž k doktorovi, asi to nevyřeší hned, našemu to trvalo asi týden, ale jestli jí to svědí, alespoň ti něco napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 08:42

No jelikož jsme měli zápal plic chodíme k večeru jen na procházky jinak na slunce nechodíme. A neštovice nemizi ne?? Fakt nevím z čeho to může mít. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA