Koupání v bazénu po nemoci?

2962
5.8.15 11:16

koupání v bazénu po nemoci?

Ahoj všichni, takový malý dotaz, kdy děti pouštíte do bazenu po nemoci, když jsou takové horka, syn(2,5)měl od min. středy horečky od pátku zkončil na atb bez kašle, rýmy, měl naběhlé uzliny a afty v puse.Od Soboty je bez teplot atb má do neděle, vím že s atb nesmí na sluníčko, ale když třeba bude pod mrakem a takové horka jak hlásí, dali byste ho do domácího teplého bazenu, třeba i pod slunečník? a kdy? počkat až dobere atb? to samé třeba s nanukem furt mě brečí že ho chce, zlášť když starší brácha dostane že.Jak řešíte nemoci v létě?díky za zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
5.8.15 11:20

To se spis zeptej jeho doktorky nez tady…

• Citovat
  • Upravit
6525
5.8.15 11:27

@TynaCut No tak ne se všemi ATB se nesmí na sluníčko. Třebas vím, že u Klacidu to nevadí. Záleží, co ti řekli v lékárně. Jinak do domácího bazénku s teplejší vodou bych ho klidně dala. Nebude tam trávit hodiny, na osvěžení ho stejně doma sprchuješ nebo jinak umýváš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
5.8.15 11:31

@TynaCut Na to ti asi každý řekne něco jiného. Já jsem dala včera mojí 18m koupat na zahradu do vaničky, má po zánětu stř. ucha, bez teplot a atb, ještě má dost rýmu. Bylo jí horko, červený tvářičky, zpocená, všude vedro, tak se šla zchladit. Když dítě už vypadá zdravě, je mu vedro, doma taky, jinde se zchladit nejde, tak bych dala asi i s atb. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
5.8.15 11:45

Koupou se v bazénu i s ATB, samozřejmě se snažím aby byly v klidu a žádný lumpačení, ale když jsou horka tak je opravdu nemořim ve stínu. Ještě se mi nestalo, že by došlo ke zhoršení stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
23.6.16 11:12

Ahoj, dcery měly zřejmě virovou angínu, dva dny horeček, první den mazec, druhý už o dost lepší. Pak se jim osypala pusa a den nejedly. Starší je bez teplot od pondělka, mladší měla v úterý už jen chvilku a včera už bez teplot. Máme doma bazén, voda včera 26°C.
Mám chuť nechat aspoň starší okoupat. Rýmu a nic takového nemají. Co myslíte? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.6.16 11:37

Naopak jim bude líp, když se trošku ochladí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
23.6.16 11:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.6.16 11:38

Nechala bych je vykoupat…

• Citovat
  • Upravit
11620
23.6.16 11:42

Holky díky :kytka:, jsem se bála, že dostanu vylágoš, že je tam chci strčit. Ale je vedro šílený a ten bazén tak láká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
23.6.16 11:49

Taky koupem a to jsme po antibiotikách, lepší než přehřátý organismus :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
23.6.16 13:40

No já bych se radši zeptala doktorky…