Vyrážka - nejspíš kopřivka?

727
12.8.20 20:17

Vyrazka, nejspis koprivka?

Ahoj, vcera odpoledne se mi najednou udelala vyrazka, nejprve na zapesti kde mam hodinky a pak na zadech, brise, v podpazi, mezi nohama. Pritel si myslel, ze me neco postipalo ale mi to tak nepripadalo. Strasne to svedelo. Dneska rano jsem mela min ale postupem dne zase na cele horni polovine tela a vic nez vcera. Jsou ted vedra, 35 st, chodime jen ve spodnim pradlem cela rodina. Kojim meho 10 mes syna. Tak jsem myslela, ze mozna z potu, ale to by vypadalo jinak. Co s tim? Letet k dr jestli to neprestane, jeste ted kdyz je covid..? Muzu byt treba alergicka na pot syna? Nebo novy sprchac, ale ten uz pouzivam tyden. Beru ted 3 dny vitaminy a zinek a bioton jsem si vsimla mam dvakrat tak vetsi davku nez bych mela, ze by reakce tela? (Upadl mi nehet a mam brat vit na vlasy a beru jeste mama vitaminy ).Jinak jsem nic zvlastniho nesnedla. Meli jste to prosim nekdo? Je to vubec koprivka? Se cela uskrabu.Jo a na nohou to nemam. Teda od stehen dolu.
Tak to vypadalo u dcery kdyz ji mela a vetsinou po nemoci, oslabena imunita pry. Posilam foto. Dekuji moc za odpovedi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1276
12.8.20 23:27

Mě to přijde jako kopřivka… Můžeš to mít z převitamínování… Mě se to děje často… Kór pokud nejsi na ty dávky zvyklá… Já to mám po vitamínu C, kyselině citronové… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek