Foto: Podivná vyrážka, pupínky – co by to mohlo být?

4
12.5.26 18:50

Vyrážka - poradit prosim

Dobry den udelali se mi 3 takove pupinky jeden na stehnu Tam to pali kdyz na to sahnu druhy jakoby pod prsem a treti na vnejsi strane paze na te vnejsi strane paze se to jakoby,,slouplo” a uz to neni vubec takove cervene ale porad tam je. nevite nekdo co by to prosim mohlo byt? nemeli jste nekdo neco podobneho? bojim se nikdy jsem problemy s kuzi nemela.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21547
12.5.26 18:51

Běž s tím na kožní. Jakákoliv diagnostika od laiků přes web ti je k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.5.26 19:09

@nozu snazim se nejak dostat ale zatim me nikde nechcou vzit ziju v malem meste a je tady dost tezke najit kozniho ktery by nemel plno a jeste kdyz to podle nich neni urgentni tak nemate sanci🤦‍♀️ :cry: tak aspon se snazim zjistit neco malo takhle z netu jestli to neni něco vazneho fakt se bojim😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
12.5.26 19:38

Mě se to zdá jak rozdrapane stipance :nevim: ale samozřejmě objednat se na kožní ke nejlepší varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21547
12.5.26 20:23

@Slavka112 zkus teda větší města nebo popojet dál. A nebo aspoň praktického lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.5.26 22:51

@nozu vite co mi rekla doktorka se sestrou? 😂 😂 😂 😂 😂 😂 sestra: a nemate treba vsi a potom rekla nebo štěnice jako pardon ale cumela jsem na ni jak puk a doktorka řekla ze nevi ze at si to mazu kremem coz teda i chapu protoze takhle na oko urcit co to muze byt za pupinek moc nejde tak co by mi mela poradit jineho, ale i tak bych uvitala od lekaru trosku prehlednejsi prehled ale to co rekla sestra, Vši? jako vážně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21547
13.5.26 07:00

@Slavka112 no, tuto diskusi jsme si mohly ušetřit, kdybys rovnou napsala, že jsi doktory zkoušela. A krémy jsi zkoušela teda jaké? A jak dlouho to máš?
Podle fotek máš tu kůži fakt hodně suchou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.5.26 14:24

@nozu jenom praktickou a ty mi neporadili prave nic rekla at si to mazu obycejnym kremem a suchou kuzi nemam vypada to tak k vuli sudocremu ktery jsem si na to namazala ( vim ze to neni obycejny hydratacni krem ale prijde mi ze ten sudocrem pomaha teda lip nez nejaky obyc krem ). nechci se tady hadat chtela jsem jenom vedet jestli nekdo nemel neco podobneho a popripadne mi poradil co by to mohlo byt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21547
13.5.26 17:18

@Slavka112 sudocrem zrovna za mě spíše vysušuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí