Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A k jinému Dr zajít, pro další názor? Já teda neporadím co by to mohlo byt, akorat mi napadá, jestli je to vážně mykoza, tak by to chtělo léčit i zevnitř, nejen nějakými krémy ![]()
Manzel měl neco podobneho. K doktorovi jit nechtěl. Vyzkousel vsechny mozne volne prodejne masti a nic. Pak syn dostal kortikoidovou mast, parkrat si to s ni premazl a ma pokoj.
@Kriss Tina lecila jsem a lecim i zevnitř, dělám vyplachy, zavadim globule, mela jsem i tablety -nic ![]()
@Anonymní píše:
@kalie neboli to, jen hrozne svědí, takže to mám rozdrápané
Zkus se podivat na net na lichen sclerosus, jestli ti to bude sedet…a na kozni bych sla rovnou s otazkou, zda to tohle nahodou nemuze byt ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina lecila jsem a lecim i zevnitř, dělám vyplachy, zavadim globule, mela jsem i tablety -nic
Nemyslím zevnitř jako globule, ale celkove léčit organismus, třeba dietu co se dává při mykoze. Jsou potraviny co ti to můžou ještě zhoršovat.
Prosím zakladatelko, pomohlo ti něco? Mám cosi podobného, jen asi v horším stavu, masti bez ucinku
Dobrý den, mám to také a nic nezabírá. Je to horší a horší. Dle popisu to vypadá na lichen, ale kortikoidy mám vyzkoušené a ve finále nepomahaji.
Dobrý den,
vypadá to jako svrab. Mohu se zeptat, co Vám na konec pomohlo?
Děkuji!
Strava bez lepku, mléčných výrobků, sóji a vynechání alergizujících potravin.
Zasypávat zeleným jílem, když to mokvá. Když je to popraskané, tak žlutá mast dobře hojí, zklidňuje meduňkový koupací olej od Hádka, na lačno po ránu, půlka limetky s olivovým olejem 2 lžičky, suschllerovy soli - draslík síra, 3× denně 4 prášky chllorela na navázání škodlivin.
Zdravím maminky, ženy.

Prosím o radu už 2.rok mám v trisle tuhle vyrážku, začalo to malinkým ložiskem postupně se to rozlezo. Samozřejmě, že jsem byla u lékaře, vyzkoušela jsem vse dostupné z lékárny na mykozy a plísně, i speciálně smíchané masti od kozni, ale nic nepomaha. Obvodní i kožní tvrdí že jde o mykozu, ale opravdu se toho nemůžu zbavit, ani menší zlepšení, nic. Nesetkal se s tím někdo, nema někdo stejný problém? Hygienu dodržuji velmi dobře, nepoužívám parfemovany toaletní papír, ani vložky, nosím bavlněné spodní prádlo i volne oblečení, myji intimním gelem a speciálním gelem z lékárny při kožních potížích. Dělám pravidelne vyplachy. A nic, prosím pomoc silene to svědí a mám to už až na stehni.