Vyrážka, kopřivka v těhotenství

890
21.8.13 20:27

vyrazka,koprivka v tehotenstvi

Ahoj, mate nektera zkusenost s osypavkou v tehu? jsem 7tt, a vcera sem se osypala, je to koprivka, pres noc ok, a rano na novo! Pak to zesvetlalo, a ted opet vysev.Na koznim me daĺ dithiaden, a naky pudr. Myslela jsem, zda to nemwam po jidle pernik, tunak, krupky, ale to uz by zmizelo ne od vcera! Ach jo. Jeste me napadly jaterni problem x ale tam soad neni ta vyrazka ne.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
21.8.13 21:02

@janape hele, v těhu zkušenost nemám, ale stalo se mi to v zimě po paracetamolu.. nemělas nějaký lék??? :think: ale já měla výsevy takové, že jsem byla celá nateklá a špatně se mi dýchalo - a přesně jak píšeš, vščer jsem se osypala, přes noc klid a pak zase ráno výsev jako kráva :zed: byla jsem stím i na pohotovosti (bylo to na Vánoce :roll: ) a dostala jsem vždy kalciovku, pak ještě něco a do svalu dithiaden, ale pomohlo to jen na chvíli. Jinak dithiaden tablety mi pomáhaly, ale byla jsem jak přejetá, tak mi kožní pak psala aerius(ale ten nevím, zda se může v těhu). Nechci tě děsit, ale měla jsem to 6týdnů :roll: Známé manžel měl kopřivku z jídla a tomu to trvalo týden a pak měl klid :nevim:
Ale může to být i těhotenstvím, nechala bych si udělat i jaterní testy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.5.14 10:52

Reaguji na tvůj článek kopřivka v těhotenství, už je to starší datum, ale jak to prosím dopadlo? Jsem 8tt a mám to samé, dostala jsem pudr a dithiadem, moc se mi brát ho nechce, ale jsem osypaná celá, hlavně odpoledne a večer a prášek mi pomůže. Dej mi prosím vědět, moc mi pomůžeš a hlavně uklidníš. Děkuji Ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.10.16 12:23

Kalciovka

Holky, me se to udelalo okamzite po poceti. Jeste jsem ani nevedela, ze jsem tehotna a byla jsem s tim nejdriv u obvodacky a ta se me paradoxne ptala, jestli nahodou nejsem tehotna :-) a poslala me s tim na kozni k jedne vyhlasene doktorce a ta mi zarputile tvrdila, ze je to exem..tak jsem se s ni hadala, ze exem jsem mela v detstvi a to fakt vypadalo jinak..nicmene mi na todala Diproson, kortikoidy. Mazala jsem to 10 dnu, lehce to uspoupilo, ale svedilo porad a kdyz jsem udelala 3 dny povinou pauzu, tak to vylezlo jeste horsi… sla jsem tedy zpet za obvodackou a ta mi rekla, at to okamzite vysadim a to uz jsem vedela, ze jsem tehotna a ze to nejspis bude ta tehotenska vyrazka..Dala mi na to Locoid, ale rekla mi, at ho mazu jen max obden jednou denne a taky mi poradila, at zkusim obycejnou kalciovou mast a ta zabrala okamzite! Prestalo to do hodiny svedit a po druhem namazani to zmizelo skoro uplne!!! A to jsem to mela rozlezle na vystrihu a celych prsou, zadech, krku a obliceji..tak snad s tim preziju cele tehotenstvi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.18 14:59

Ahoj holky, jak vam to nakonec dopadlo? Rekli vam cim to je? Od ovulace me kazdy vecer skoro ve stejny cas zacne svedit kuze a to silene a jsou to takove pupence jak od komara i nejake mnohem vetsi. Mam to nejcasteji na prsou, rukou, brise a stehnech. Byla jsem u kozni a ta rekal, ze je to stresem… Ja ve stresu momentalne vubec nejsem 8o je to nejaak reakce na tehotenstvi? Pripadne jak jste se z toho dosty a za jak dlouho? Jsem po potratu, tak mam strach, aby se neco nepokazilo :,( omlouvam se za anonimitu, ale mam tu zname, kteri o potratu nevedi a chtela bych se radovat potichu, protoze jsme teprv v 5tt. Diky moc!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.18 15:00

Ahoj holky, jak vam to nakonec dopadlo? Rekli vam cim to je? Od ovulace me kazdy vecer skoro ve stejny cas zacne svedit kuze a to silene a jsou to takove pupence jak od komara i nejake mnohem vetsi. Mam to nejcasteji na prsou, rukou, brise a stehnech. Byla jsem u kozni a ta rekal, ze je to stresem… Ja ve stresu momentalne vubec nejsem 8o je to nejaak reakce na tehotenstvi? Pripadne jak jste se z toho dosty a za jak dlouho? Jsem po potratu, tak mam strach, aby se neco nepokazilo :,( omlouvam se za anonymitu, ale mam tu zname, kteri o potratu nevedi a chtela bych se radovat potichu, protoze jsme teprv v 5tt. Diky moc!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek