A zase pupínky - obvoďačka/kožní?

41882
21.8.13 10:09

Malého poštípaly blechy a vypadalo to úplně stejně. Taky ho to nesvědilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
21.8.13 10:14

@valkil my je taky neměli a malej jich měl jen pár na ruce. :nevim: Ale samo to vůbec blechy bejt nemusej, jen mě to napadlo hned, jak jsem fotku viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
21.8.13 10:30

Měli jste neštovice?! Když to přibývá… :think:

• Citovat
  • Upravit
133
21.8.13 10:58

Na nestovice to nevipada to jsou puchyrky ale spis komar nebo nake dobnuti od hmizu proste, zkuste namazat.Mala mnela uplne stejne a tohle mam doma a pomaha. http://www.lekarna.cz/…hmyzem-20ml/ Snad pomuze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
21.8.13 11:10

Neštovice mohou mít různou podobu, výsev i množství. Když @valkil píše, že se to množí napadlo mě I toto. Jinak od blech sem byla pokousaná taky a vypadalo to jináč. Ale zase.. Kdo ví co to je :lol: Navíc u neštoviček ten puchýřek může dozrát až klidně po několika dnech. Jako dneska první pupínek zítra druhý a pozítří začnou praskat. V tu dobu je nejinfekčnější, pak přijdoou stroupky. Neštovice každého svědět nemusí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
21.8.13 11:10

V každém případě dej vědět, jak jste na tom… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
21.8.13 11:48

Tak snad to neštovičky nejsou. To už by po třech dnech mohl být mírně řečeno opupínkovaný :lol: A změnili se nějak, ty pupínky? Barva, pochýřek jestli se neudělal… Nesnědl něco? Není to třeba v místech, kde neměl oděv/boty, protože tohle vypadá jak na štípance od hovada a ty když nepodrbeš, tak nesvědí… :think: :nevim: Jen přemýšlím na hlas

• Citovat
  • Upravit
3115
21.8.13 12:04

Syn měl něco velice podobného 3 pupínky, nic víc, na rukách. Taky jsem myslela, že neštovice. Dr to uzavřela jako štípance. Časem to zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
21.8.13 12:17

Tak třeba jak rychle to přišlo, tak tak rychle to i odejde… ;)

• Citovat
  • Upravit
204
25.8.13 22:54

@Valkil

Myslím, že jsou to moluska-je to virové, hodně se to chytne v bazénech a roznáší se to tou tekutinou uvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
26.8.13 07:22

A je jich pořád stejně? Třeba po stroupku zmizí… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat