Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím, dnes jsem se rozhodla že se mi jedno mé znamenko na krku vážně nelíbí a tak jsem se chtěla zeptat jestli to vyřezávání bolí nebo spíš ta injekce hlavně jak to probíhá mám zkušenosti jen s laserem ale s vyřezáváním zatím ne jsem z toho celá nějaká nesvá tak kdo má zkušenosti a ví jaké to bylo ať mi to prosím napíše ![]()
Cítíš ten vpich, pak už to jen tak táhne… no a mě bylo nepříjemné na krku, jak mi stékala krev. Ale jinak jsem byla určitě aspoň 10×. Naposledy na podzim 3 znaménka současně - pravý bok, záda a hrudník
Příspěvek upraven 05.03.23 v 21:50
@Anonymka446 píše:
Zdravím, dnes jsem se rozhodla že se mi jedno mé znamenko na krku vážně nelíbí a tak jsem se chtěla zeptat jestli to vyřezávání bolí nebo spíš ta injekce hlavně jak to probíhá mám zkušenosti jen s laserem ale s vyřezáváním zatím ne jsem z toho celá nějaká nesvá tak kdo má zkušenosti a ví jaké to bylo ať mi to prosím napíše
Nebolí. Rezali mi cca 7-8mm průměr. Jen rychla injekce a trochu zaváhání. Nejlepší je řezání na podzim kvůli chráněni před sluníčkem, any nezůstala jizva. Já mám z toho skoro neviditelnou