Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobrý den, máte někdo zkušenost s tobolky Depress?
Je to placebo, s nedostatenčě vysokým dávkami účinných látek co by mohly zabrat. Nkombinuj to s HA, kvůli třezalce.
Ve starší diskuz píšeš o obsadenatně úzkostné poruše. Léčila ses tehdy? Jak to dopadlo?
Jestli se t opět zhoršuje psychický stav, tak samoté bylinkové přípravky to neutáhnou, vrať se a nebo začni s psychoterapií a uvidíš, jestli to bude stačit.
Ahoj,
dostala jsem se z toho díky lekum, psychoterapii a hlavně sobě.
Nyní z dlouhodobého možná chronického stresu podle doktora depku, syndrom vyhoření. Tak jsem pátrala po bylinkách ![]()
Možná jen placebo, ale mě to pomohlo. Já ale nemám žádnou diagnózu. Jsem akorát celkem “stresař”. Hlavně když jdu za svou komfortní zónu.
Ale určitě bych volné prodejné bylinky neradila jako náhradu odborné pomoci. S nějakými psychickými problémy bych si určitě nezahrávala.
Četla jsem, že dost lidem to pomohlo. Možná placebo, nevím. S psychickými problémy mám zkušenost takže vím, že kdyby to bylo vážné, tak bych si nezahrávala. Mám teď špatný spánek budim se v noci, tak mi napsal dr lék před spaním. A hlavně mi ani žádný lék dát nechtěl. Říkal, že by vysadil kofein zadny napoje obsahujici kofein, sladkosti obsahující kofein např čokoláda, alkohol - ani jednou za měsíc decku vína nic a že by se to mělo srovnat.