Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím všechny, prosím mate někdo osobní zkušenosti s nějakým dobrým bylinkářem/léčitelem?
chtěla bych namichat bylinky/čaje na své problémy se strevy a nějak nevím dle čeho se rozhodnout.
Moc díky! ![]()
@Elenka47 píše:Štěstí se na tebe usmálo, že jdu zrovna kolem já
Zdravím všechny, prosím mate někdo osobní zkušenosti s nějakým dobrým bylinkářem/léčitelem?chtěla bych namichat bylinky/čaje na své problémy se strevy a nějak nevím dle čeho se rozhodnout.Moc díky!
A druhý je Ing. Valdemar Grešík. Určitě jsi viděla v obchodech čaje a koření Grešík. Napiš do jeho firmy a požádej, aby ti něco namíchal
Je to uznávaný léčitel a znalec bylinek. https://www.databazeknih.cz/…gresik-35233
Pan Švehlák, Pomezí u Poličky. Je to uz starší pán, ale úžasný. Taťka na nej přišel už asi 15 let zpět a vždy jsme k němu jezdili.. Mě bylinkové čaje od nej vždy pomohly 😊
Koukni na fi. Naděje, Mgr. Podhorná. Ta vyrábí bylinný kapky a má sestavený kúry podle onemocnění.
@Anonymní píše:
Pan Švehlák, Pomezí u Poličky. Je to uz starší pán, ale úžasný. Taťka na nej přišel už asi 15 let zpět a vždy jsme k němu jezdili.. Mě bylinkové čaje od nej vždy pomohly 😊
Souhlas. ![]()
@alisekR dobrý den,
Nevíte kde sezenu na pana Švehláka kontakt?
dekuji
@Anonymní píše: Více
Dobrý den, obnovují diskuzi. Nevíte prosím, zda pan Švehlák stále pracuje? A měla byste prosím kontakt? Děkuji ![]()
Právě jsem se vrátila od pana Švehláka, je to žijící anděl - neuvěřitelný pán. Pokud někdo potřebuje, doporučuji💫
@alisekR píše: Více
Dobrý den, můžete mi prosím sehnat kontakt na pana Švehláka?
@JitPet Dobrý den, již dlouhou dobu mě trápí zdravotní problémy, který mi zatím nikdo nedokázal objasnit, natož vyléčit/ulevit. Moc Vás prosím, mohla byste mi poskytnout kontakt na pana léčitele Švehláka?
Moc děkuji.
Prosím o kontakt na pana léčitele Švehláka z Poličky. Moc děkuji.