Výroba čokoládové kytice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výroba čokoládové kytice
Holky, chtěla bych vytvořit na 40tiny tuto kytici:
http://www.usefuldiy.com/…ose-bouquet/
Ale narazila jsem na víc věcí, které nevím, kde sehnat.
Kde se dá sehnat taková čokoládovou koule zabalená? Máte nějakej tip na kupovanou bonbošku, z které bych to použila? Nebo koupit někde nějaké jakoby pralinky ve tvaru koule? Zase nevím jestli by to bez obalu vydrželo, kdybych si to pak zabalila doma sama do alobalu třeba?
Dělal jste někdo něco podobnýho?
Ani nevím, kde sehnat ten zlatý papír, napadl mě alobal jako alternativa, ale obávám se, že by se to roztrhalo. Totéž ten růžový papír, zelený, zelená tyčinka k poupátku, asi drátek. Kde toto vše shánět?
Kdybyste někdo měl zkušenosti s něčím podobným a někdo takové věci někde objednával, vymyslel alternativy, tak napište, ráda se inspiruju.
Mám za sebou už papírovou kytici - povedla se, dělala jsem i dárky z peněz - také úspěch, myslím si, že trpělivost na to mám, jen nevím kde zrovna toto shánět. A hledat na netu hodiny, na to nemám čas. ![]()
Moc díky za příspěvky. Chtěla bych kdyžtak konkrétní odkaz na obchod, ne reakci typu - jakýkoliv hobby obchod atd.
Pomohlo by mi právě, kdyby někdo poznal, co to je za typ „papíru“ a tak nebo jeho alternativy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kulatý dělá lindor, jsou sice drahý, ale luxusní. jinak zkušenosti s kyticí nemám, tak neporadím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty kulatý by mohli být ferero rosche (ci jak se to píše ) to má aj zlatý obal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lindor, alobal (anebo prebalit tim puvodnim, to by taky slo) a na kytky krepak, k tomu dratky, nebo snurky a spejle a melo by to jit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasanecka koule bych taky viděla lindor a k těm květům, napadl mě twist art http://www.brydova.cz/…56-twist-art- a na ten zlatý papír bych se zkusila vyptat v nějakých výtvarných potřebách.. Tam bys mohla sehnat i ty drátky.. Nebo ještě v nějakém větším zahradnictví - květinářství..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasanecka krepák koupíš v každém papírnictví. Drátek je vázací drát, v galanterii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus třeba Mozartovi koule. Nebo ten Lindt. Ale Mozart jsou orpavdu zabalenou kouličky bez těch ocásků - no to je věta teda… ![]()
Jinak krepák z papírnictví, v galanterce koupíš zlatou niť a drátky v modeláři nebo v Hornbachu a podobném…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že ten zlatý papír je staniol, kdysi jsem ho koupila v papírnictví
http://www.panetsro.cz/…m-p-636.html
Růžový a zelený papír - krepový?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No prodavaji se silikonove formy, takze si to muzes vyrobit i sama…
zabalit do celofanu, alobalu a pak krepovy papir…
ty ostatni veci se daji poridit v papirnictvi ci v obchode kde maji vytvarne veci, MMB je tam toho hodne…
A nebo si ji nechat udelat v kvetinarstvi…taky je delaji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc díky, fakt jste mi moc pomohly ![]()
Zkusím to sehnat a uvidíme jak se to povede ![]()
Všem moc díky!
![]()
Já si právě čokoládovou kytici hotovou koupit nechci, chci ji vyrobit sama. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasanecka já bych možná ty bombóny neobalovala a nechala tak, aby obdarovaná viděla ten dárek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luisiana A dají se u nás sehnat ty Mozartovy koule jako fakt kuličky?
Ptala jsem se v Darce a paní mi říkala, že jsou to neúplné koule, jako toto:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit