Výroba pracovních desek - byl by zájem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výroba prac. desek
Vím že to sem moc nepatří ale zeptám se. Myslíte že by mohl být zájem o prac. desky do kuchyně vlastní výroby? Dělaly jsme kuchyň a desku si udělaly sami. Myslím že vypadá celkem hezky, je to vše ručně dělané. Jsou to vlastně prkna s perodrážkou slepené, namořené, natřené lazurou a ošetřené nezávadným lakem.
Napadlo mě dělat to jako přivýdělek, momentálně jsem doma a todle mě celkem bavilo. Chtěla bych zkusit i jiné barvy ale nechci to nakupovat aniž bych předem věděla jestli by o to byl vůbec zájem.
Kdyby vy jste dělaly kuchyň, šly by jste raději do obchodu nebo nechaly u někoho udělat přímo na míru? Řezání desky dělal můj chlap, takže je vše rovné-přesné.
Jinak omluva za i y ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Když jsme dělali kuchyň, dělali nám to soukromníci, ne studio, a určitě bych nevolila jinak. Popradě moc nechápu, co si pod tou tvoji prací představit, co sem hodit foto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta naše vypadá takto…ale dělala bych asi i jíný barvy…jen nevím jestli by se to líbilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tyme po pravdě - tahle kuchyň se mi nelíbí, barvy ke k sobě vůbec nehodí. A když bych si nechala od někoho dělat kuchyň, tak bych jinému nezadávala jen pracovní desku. Btw. pracovní deska musí něco vydržet, máme takovou, na které se dá i krájet ostrým nožem a nejsou na ní vidět žádné škrábance. Myslím, že na natřených prknech bude vidět brzo každý škrábanec. Takže já si nemyslím, že o tuto práci by měl někdo zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím že to k sobě barvou neladí, dvířka přijdou vyměnit, linka je kupovaná, dělala se jen deska…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Necháváme si zrovna dělat kuchyň od stolaře, nenapadlo by mě brát někde desku zvlášť, bereme od něj vše krom spotřebičů.
Nechci ti kazit radost, ale nenapadá mě jediný důvod, proč chodit pro desku jinam.
Leda že byste dělali kuchyně komplet.
Mmch ta deska vydrží do kolika stupňů? Třeba hrnec sundaný ze sporáku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě to jen tak napadlo dělat desky
ještě jsem na ní nedělala „zátěžový test“
Ale asi si člověk fakt raději vybere někoho kdo to dělá delší dobu a nějak tomu rozumí a ví co přesně použít, my měli omezený finance tak jsme inprovizovali, je to poprvé co jsme něco takhle výraběli ![]()
No rači to asi nechám být ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tyme mě se to líbí
ale sítě bych rozhodila po známých, ne po těch co si nechávají dělat kuchyň na zakázku komplet, ale dělají si ji svépomocí. Chápu, že z toho máš radost, nenech si ji zkazit ![]()
A radši mám věci které si udělám svépomocí za pár, než koupenou za X peněz, fandím ti, a když se nikdo nechytí, můžeš si vyzdobit svůj dům, třeba si udělej i parapety, poličky v tónu.
- Citovat
- Upravit
Mně se to taky líbí, ale jde opravdu o kvalitu, ta deska musí snést fakt hóóódně. Nám dělal linku truhlář, ale zrovna s deskou byl problém, museli jsme na ní dlouho čekat, rozhlížela jsem se po jiné. Takže by třeba zájem byl, nebo by mohl nějaký místní truhlář brát desky od Tebe
, zkus se poptat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes je tak obrovský výběr různých dezénů u pracovních desek, že si myslím že by byla spíš vyjímka kdyby měl někdo zájem. Můžeš se zkusit poptat přes známé a uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit