Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Je to znát hlavně na ceně
ne jako máslo, sýry, šunky, maso.. za mě je to lepší chuťově a kvalitnější. Stejně jako zelenina, ale taky není v mých možnostech kupovat pořád farmářské produkty. ![]()
@mesicnikamen no to jo, ta cena to je jasny, já jen že to maso se mi v těch obchodech moc nelíbí, než se dostanu do obchodu ta „lepší“ zelenina a ovoce jsou prebrany, ale taky to přežiju, jen bych nám jednou za čas právě chtěla koupit něco lepšího ![]()
@Anonymní píše: Více
Já občas v Lidlu kupuju farmářské kuřecí, přišlo mi lepší a nesmrdí jako občas to obyč a hlavně to obyč je napíchané vodou a vždy se hned smrskne.. jinak je super stránka Scuk.cz, tam jsou farmářské výrobky dostupnější.
@mesicnikamen taky jsem o ní právě slysela, tak tedy zkusím něco objednat
Já mám ráda farmářské obchody na vesnicích. Kupujeme takhle jablka, jahody a zeleninu všechno krásně čerstvé. Samozřejmě jen v sezóně, jinak holt supermarket. Plus občas i sýry, když máme cestu kolem.
@Anonymní píše: Více
To už je trochu přeháňka ne, na takovou otázku anonym? To má být skrytá reklama na tu firmu a nemá to být vidět, nebo proč anonym? @admin co vy na to?
Firma sídlící v bytě jednatele v bytovém domě na Smíchově s kapitálem v jestříku 2 415,32Kč. Provozovatel zašitý uprostřed obchodních podmínek co nejméně viditelný. Fakt důvěryhodná firma ![]()
@rmot pardon,nevěděla jsem, že je povinnost sdílet věci neanonymně, nějak jsem zaskrtla vložit anonymně a nevěděla jsem, že vás tímto rozčílím, moji adresu nechcete? 😀 ptam se na Scuk.cz z toho důvodu, že u nás ve městě zavedli výdejní místo, tak jsem se zeptala jestli někdo nemá zkušenosti, hotovo tečka. Vaše starosti a prezidentský plat
![]()
Tak pardon, já myslela, že tyhle diskuze se zakládají právě z toho důvodu, aby si lidi předali názory a zkušenosti, ale tak asi ne, děkuji těm, co mi normálně odpověděli.
@Anonym534 píše: Více
No však jsi tu také dostal/a naše názory
Anonymní nováček pod anonymním nastavením hází do placu dotazy na konkrétní firmu. Fakt nenápadné
Navíc firma, která si jen hraje na další Makro s pochybnou vlastnickou strukturou, sídlící v bytě a v podstatě bez kapitálu.
Občas chodím kupovat maso z farmy ( nevím jestli se tu může napsat z které, aby to nebyla nepovolená reklama). Mají svoje prodejny. Občas koupím něco na farmářských trzích, většinou nějakou sezónní zeleninu nebo ovoce. V obchodních centrech jsou krámky s farmářskými výrobky, tak sem tam kousek uzeniny nebo sýra. Kupovala bych ráda i častěji a víc, abych podpořila zemědělce
ale, bohužel, ty ceny jsou až moc vysoké. Se Scuk nemám zkušenosti, neznám, ale dobrý tip, podívám se.
@Buba mara moc díky! Ano, radši nic nepište, nebo taky dostanete 😀 já jen chtěla vědět, jestli ty peníze za tu kvalitu stojí 🙂
@Anonym534 píše: Více
A která/ý ze stálých uživatelů ty jsi? Nebo jen prolézáš internet a cpeš tyhle nenápadné dotazy na konkrétní firmu napříč internetem bez vazby na konkrétní diskusní fóra? To té firmě neděláš moc dobrou reklamu, protože to jen ukazuje na zoufalost obchodního oddělení, když nemají ani na normální reklamu. Fakt bych v takové firmě nakupoval, zvlášť když chtějí platbu předem ![]()
@rmot o co vám doháje jde?😂 no na to ze jsem teda podle vás z toho obchodniho oddeleni tak koukám že toho víte víc nez já, protože jsem třeba netušila, že vyžadují platbu předem, děkuji!😀
Ahoj děvčata, ráda bych se zeptala, jestli máte nějaké zkušenosti se Scuk( ovoce, zelenina, maso, pecivo, atd…od farmářů) nebo obecně jestli nějaké výrobky berete od farmářů…docela mě to maso, a celkově všechno v obchodech začíná štvát, a ráda si sem tam připlatím za něco kvalitnejsiho, má otázka tedy zní, jestli je tam nějaký rozdíl znát?