Mám cystu (výrůstek) v krku - bojím se rakoviny

1906
30.3.22 17:21

Vyrustek/cysta v krku

Ahoj,
Pred 1-2 roky mi byla diagnostikovana cysta v krku s tim ze je to v poradku, bohuzel me ted boli v krku a mam pocit, ze se cysta zvetsila fotka v pravo… prosim o posouzeni je mi 24 a opravdu se bojim rakoviny. Co to muze byt? Je to opravdu ta cysta nebo jiny uzvar? 8o :roll: :dance:
Znovu se objednat na ORL? :roll: ted mam pocit, ze me to tam desne tlaci a otok 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.7.24 22:24

Ahoj, jak jsi dopadla? Měla jsem něco podobného. Dělali se mi tam ty tvrdé kuličky a dnes celkem v pohodě… Ale poslední měsíc mě bolí v krku furt. Od porodu druhého syna se potýkám co chvíli s něčím. Vlastně poslední 2 roky jsem náchylná na všechny nemoci a pokaždé se mě to chytne, když to dcera dotáhne ze školky. Ale teď? Mám pocit že když už to přejde tak je to snad na den dva a zase týden v kuse. Už mě bolí aj mluvení. Kašlu taky přes rok. Teď ta bolest, nesnesitelná únava a za měsíc 5kg dole (začla jsem chodit do práce dělat pizzy od čtvrtku do neděle a přes ty vedra možná? i když se sotva hejbu tam :D ) no ale začínám panikařit jestli mi něco není přeci.. Od roku 2018 mám maalinkou kuličku v podpaží ve velikosti čočky, kašel rok teď ten krk. Je to divné, ale k dr je mi ještě divněji si zajít. Jsem mladá na všechno. A vlastně je toho už tolik že je to vlastně ještě víc divnější si zajít a vše to na ni vyvalit :D Tak si jen čtu a čekám asi až to bude očividné i pro ostatní a ne jen pro mě.

• Citovat
  • Upravit
11828
30.7.24 06:47

Dotyčná tady chodí pod jiným nickem a je zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65291
30.7.24 08:54
@Evkad píše: Více

až na tu hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.24 21:28

Aha… :D Děkuji. No. Dnes jsem byla k dr když už jsem šla s děckama, tak mě přítel dotáhl i k ní a řekl to za mě… Tak ta se jen podívala do krku že spíše nějaká viroza a na ten kašel mi předepsala něco. :D za 6. týdnu jak to doberu kontrola… Mohlo se mi rozjet prej astma. Nebo alergie (mám oboje, ale od malička na to každý kašle :D Tak že se jen vyhýbám tomu co se vyhnout jde=zvířata. A tomu co ne=prach, roztoči, tráva, jehličany,…si tělo nějak zvyklo :D Tak že aspoň že nic extra… Uvidím jestli to, co mi dala pomože.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex