Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,
Pred 1-2 roky mi byla diagnostikovana cysta v krku s tim ze je to v poradku, bohuzel me ted boli v krku a mam pocit, ze se cysta zvetsila fotka v pravo… prosim o posouzeni je mi 24 a opravdu se bojim rakoviny. Co to muze byt? Je to opravdu ta cysta nebo jiny uzvar?
![]()
Znovu se objednat na ORL?
ted mam pocit, ze me to tam desne tlaci a otok ![]()
Ahoj, jak jsi dopadla? Měla jsem něco podobného. Dělali se mi tam ty tvrdé kuličky a dnes celkem v pohodě… Ale poslední měsíc mě bolí v krku furt. Od porodu druhého syna se potýkám co chvíli s něčím. Vlastně poslední 2 roky jsem náchylná na všechny nemoci a pokaždé se mě to chytne, když to dcera dotáhne ze školky. Ale teď? Mám pocit že když už to přejde tak je to snad na den dva a zase týden v kuse. Už mě bolí aj mluvení. Kašlu taky přes rok. Teď ta bolest, nesnesitelná únava a za měsíc 5kg dole (začla jsem chodit do práce dělat pizzy od čtvrtku do neděle a přes ty vedra možná? i když se sotva hejbu tam
) no ale začínám panikařit jestli mi něco není přeci.. Od roku 2018 mám maalinkou kuličku v podpaží ve velikosti čočky, kašel rok teď ten krk. Je to divné, ale k dr je mi ještě divněji si zajít. Jsem mladá na všechno. A vlastně je toho už tolik že je to vlastně ještě víc divnější si zajít a vše to na ni vyvalit
Tak si jen čtu a čekám asi až to bude očividné i pro ostatní a ne jen pro mě.
Aha…
Děkuji. No. Dnes jsem byla k dr když už jsem šla s děckama, tak mě přítel dotáhl i k ní a řekl to za mě… Tak ta se jen podívala do krku že spíše nějaká viroza a na ten kašel mi předepsala něco.
za 6. týdnu jak to doberu kontrola… Mohlo se mi rozjet prej astma. Nebo alergie (mám oboje, ale od malička na to každý kašle
Tak že se jen vyhýbám tomu co se vyhnout jde=zvířata. A tomu co ne=prach, roztoči, tráva, jehličany,…si tělo nějak zvyklo
Tak že aspoň že nic extra… Uvidím jestli to, co mi dala pomože.