Centrální vs. robotický vysavač

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4220
8.2.11 08:54

Udělali jsme to podobně. Při stavbě jsme nechali udělat rozvody trubek a zásuvky. Agregát a příslušenství kupujeme až ted… Tak příští týden poreferuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
8.2.11 09:06
Loan píše:
Udělali jsme to podobně. Při stavbě jsme nechali udělat rozvody trubek a zásuvky. Agregát a příslušenství kupujeme až ted… Tak příští týden poreferuji :lol:

dobře budu se těšit na kolik vyšly jen ty trubky a zásuvky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
8.2.11 09:15

Něco pod 20tis. Asi máme víc trubek a zásuvek. Agregát + příslušenství 32 tis. Je to cena včetně práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.2.11 10:17

Řeším stejné dilema. Jsem ráda, že jsou zde kladné ohlasy na centrál, protože o něm uvažujeme. Ze začátku diskuse mi to docela vrtalo hlavou. Holky a můžu se zeptat, jakou máte značku, se kterou jste spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.2.11 10:30

Zakladatelko, psala jsem kamarádce, jestli by si ho ti moji pořídili znovu a prý NE. Onehdy u nich byli na návštěvě známí s malým dítětem a to jim do zdířek od vysavače naházelo všechno, co se tam vešlo :cert: :cert: :cert: a taky jim tam jednou vlezla myš a to bylo rodeo prej po celým baráku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.2.11 12:03

Nejsem tedy odborník, ale nějak nechápu kudy jim tam mohla vlézt myš. Vždyť je to uzavřený okruh. Nevím nevím, to se mi nezdá. A pokud ji tam měli, tak se stejně nedostane do baráku, pochybuju, že by si otevřela tu klapku. Takže mohla být akorát v těch trubkách a když se vysávalo, tak ji to odtáhlo do vysavače, ne? :lol:
No jinak k věci. My máme centrální vysavač zn.Beam a je to už déle jak 8let. Nikdy jsme s ním neměli problém, akorát jednou se nám málem ucpal, když jsem vysávala krb, ale zase se to vysáváním nebo tahem spravilo, ale trošku to trvalo. Teď už máme na krb, zvláštní nádobku, která se napojí na centrál. vysavač, nemůžu si vzpomenout, jak se tomu říká. Nikdy jsme ani neměnili žádnou část ani filtr či co :oops: . Musím se zeptat manžela, jestli se to má či co, protože to jsme asi zapomněli, ale i tak to funguje nádherně. Zdířku v kuchyňské lince máme taky a využíváme ji málo, protože než abych zametala, tak raději vysaju. Využiju ji jen, když mi děti něco vysypou, tak to nahrnu ke zdířce a je to hotovo. Hlučné to trochu je, ale jednotku máme v garáži, takže to nějak nevnímám. Výhodou je, že se dobře dá vysát i auto a nemusím tahat vysavač. Pro mě je to rozhodně lepší řešení než vysavač.
Robotický vysavač máme od vánoc a nemůžu si stěžovat, vysaje všechno pěkně, akorát se musí čistit kartáč, protože moje vlasy jsou všude a nešel nám kvůli nim ten kartáč sundat, jak to bylo namotané, takže čistím často kartáč, ale to je chvilka. A to že musím uklízet opravdu vše z dosahu mi nevadí. Když vysávám centrálem, tak taky vyklidím vše z dosahu. Takže závěr je takový:Robotický je super, vysává každý den a já můžu dělat jiné věci a jednou za čas vezmu centrální, protože robotický nevychytá pořádně rohy a nějaká místa, kam se nevleze. Robotický využívám hlavně na drobky po holkách apod. Prostě ho zapnu a ať maká :lol: Podle mě by ti jen roboticky nestačil, určitě to chce ještě jednu variantu. Třeba na schody. Tak se rozhodněte holky správně, ať se vám dobře vysává, já právě teď taky vysávám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
8.2.11 12:37
Loan píše:
Něco pod 20tis. Asi máme víc trubek a zásuvek. Agregát + příslušenství 32 tis. Je to cena včetně práce.

jo? no my máme 3 zásuvky jednu šteřbinu a bude to tak cca 12m trubek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
8.2.11 12:41

takže je to tak nějak šul nul, někdo chválí ono jiný zase něco jiného asi bych si musela vyzkoušet všechny varianty :nevim: :-D
no nějak to dopadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
8.2.11 13:47

Snoubenko, máme 5 zásuvek, 1 šterbinu a 1 kombinovanou…+ je v tom ta práce a doprava … no asi je to drahé, jsem to asi ani u jiné firmy nepoptávala, nevím proč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
9.2.11 09:47

Tak ja jsem taky pro kombinaci klasickeho + robotickeho. Aspon teda ja to tak doma mam. Kazdy den pustim roboticky, kdyz jdeme s klukama ven. A tak jednou za tyden vezmu klasicky a vyluxuju poradne vsude. Ted roboticky ti rozhodne klasicky nenahradi, protoze se vsude nedostane. A ten centralni je podle me uplne nanic.
A co si budem povidat - ten roboticky bych si poridila podle toho, jak to u vas doma vypada - jednak si myslim, ze je dobry jen na hladke povrchy a pak taky nesmi byt po zemi rozestavenych hodne veci, jinak je to naprd :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
9.2.11 09:57
Loan píše:
Snoubenko, máme 5 zásuvek, 1 šterbinu a 1 kombinovanou…+ je v tom ta práce a doprava … no asi je to drahé, jsem to asi ani u jiné firmy nepoptávala, nevím proč

Tak já to poptávala zase a vychází to 17500 sací jednotka 5 tis dopňky to je hadice zásuvky štěrbina a kolem 7 tis jsou ty trubky v co se dávají do podlahy. takže je to celkem 30600 i s prací jak mi to včera řekla onem pán. a je to značka aldes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
9.2.11 13:57

No to je sakra rozdíl… My budeme mít Husky. Já nevím, proš jsem to nepoptala jinde… důvod si už nepamatuji, ale ted mi to teda přijde hloupé :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
15.2.11 17:13

Ahoj,
tak můj první dojem z centrálního vysavače: super :palec: Úklid mi trval mnohem méně, protože jsem věčně nemusela popotahovat vysavač a přendavat 10× do jiné zásuvky, do ničeho jsem nebourala, hadice je lehká, hluk není tak hrozný, jak jsem se bála. A nesmrdí mi tu ty výfuky :palec: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
15.2.11 17:34
Loan píše:
No to je sakra rozdíl… My budeme mít Husky. Já nevím, proš jsem to nepoptala jinde… důvod si už nepamatuji, ale ted mi to teda přijde hloupé :-?

tak se poptej i jinde nebo jste jim už na 100% řekli ano?pokud ti udělali jen nabídku nevidím v tom problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
15.2.11 17:41

Vždyt už ho máme doma ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie