Vysavač do domácnosti se psem

21848
23.3.13 13:42

Vysavač do domácnosti se psem

Ahoj, ráda bych se zeptala, jakej vysavač pořídit. Mám od PHILIPS s tím turbokartáčem, jsem s ním hodně spokojená co se týče výkonu, neměla bych důvod měnit, ALE… Máme psa, JRT, takže krátký chlupy… To, že musím vysávat denně jsem si už zvykla, ale s čím se nemůžu smířit je, že vysavač vysává fakt dobře chvíli po výměně sáčku. Jakmile vysaju párkrát, pytlík se jakoby „zanese“ a už to tak netáhne a když pak chci vysát sedačku, už to je na prd :? A měnit pytlík když není plnej není zrovna levná záležitost, bohužel…

Máte někdo tip na vysavač (absolutně netuším jestli pytlíkovej nebo bez, jak by bezpytlíkovej fungoval na můj problém), kterej tohle zvládá v pohodě??? Na ceně nezáleží, když si spočtu spotřebu sáčků vs. pořízení novýho, tak za rok to mám na sáčkách zpátky…

PS: Pes z bytu nepůjde, kdyby někoho napadlo jako řešení právě tohle ;)

Za zkušenosti a názory díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1998
23.3.13 13:44

My mame vodni vysavac a v pohode..mame ho z tesca asi za 1800..da se do ty vody koupit i vodicka s vuni, hezky to i provoni byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
23.3.13 13:50

Pokud by ti nevadila trochu náročnější údržba a větší velikost vysavače, doporučila bych ti tenhle http://vysavace.heureka.cz/…filter-2000/
Je to vodní vysavač s turbokartáčem a dalšími nástavci, dá se použít i na mokré vysávání a čištění koberců a čalouněného nábytku. Navíc kromě vodní filtrace má ještě hepa filtr. Nevýhoda je, že po každém luxování se musí nádoba s vodou vymýt, ale to zabere max. 10 minut :) Mám ho už víc než 4 roky a v bytě s námi bydlí tři kočky, takže fakt můžu doporučit :palec: Ani cena není nijak závratná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
23.3.13 13:54

Máme Miele Cat/Dog a jsme spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
23.3.13 13:59

My máme Miele. Předtím jsme měli Philips, už nevím jaký model, ale stál asi 6 tisíc před 5 roky. Také vysávám každý den, chlupů po psovi je dost a filtr se zanášel narovnoměrně nebo se i pak protrl :nevim:, což bylo…
Pak jsme koupili Miele, mají takové dobré pevné filtry, připomíná to látku - není to papír. A tyto filtry se opravdu naplní až do posledního místečka. Což je super, protože tuším 3 kusy stojí asi 280 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.3.13 14:07

@Sariele A to i když se nečistí s vodou??? Jako když se vysává na sucho se musí vyměnit??? Mrknu na něj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.3.13 14:10
@Lístečka píše:
My máme Miele. Předtím jsme měli Philips, už nevím jaký model, ale stál asi 6 tisíc před 5 roky. Také vysávám každý den, chlupů po psovi je dost a filtr se zanášel narovnoměrně nebo se i pak protrl :nevim:, což bylo…
Pak jsme koupili Miele, mají takové dobré pevné filtry, připomíná to látku - není to papír. A tyto filtry se opravdu naplní až do posledního místečka. Což je super, protože tuším 3 kusy stojí asi 280 kč.

A když vysáváš fakt hlavně chlupy, nezanese se to?? Ono ten náš je dobrej, ale prostě jakmile vysaju chlupi (a že jich kolikrát je), tak to přestane mít tah.. A toho bych se ráda vyvarovala… Můžeš mi napsat prosím typ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
23.3.13 14:13

@Seizdra Do tý nádoby se musí dát voda, i když vysáváš normálně na sucho. Ta voda slouží jako filtr, takže se pak právě musí po každém vysávání vylít a nádoba vypláchnout. Když bys chtěla čistit koberce, tak je u něj ještě taková přídavná nádobka, do které se dá čistící roztok a ta velká se nechá prázdná, protože do ní se pak nasává ta špinavá voda po vyčištění koberců. Snad jsem to napsala srozumitelně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.3.13 14:18
@Sariele píše:
@Seizdra Do tý nádoby se musí dát voda, i když vysáváš normálně na sucho. Ta voda slouží jako filtr, takže se pak právě musí po každém vysávání vylít a nádoba vypláchnout. Když bys chtěla čistit koberce, tak je u něj ještě taková přídavná nádobka, do které se dá čistící roztok a ta velká se nechá prázdná, protože do ní se pak nasává ta špinavá voda po vyčištění koberců. Snad jsem to napsala srozumitelně ;)

Naprosto :palec: díky, mrkneme na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
23.3.13 14:18

Máme kocoura s dlouhými chlupy, pořídili sme si vodní vysavač Aqua 2000,stál necelé čtyři tisíce. Kvůli chlupům to chce určitě vodní vysavač :palec: At už jakýkoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
23.3.13 14:20

@jjj11 To je asi ten, na který jsem dávala odkaz, že jo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
23.3.13 14:22
@Sariele píše:
@jjj11 To je asi ten, na který jsem dávala odkaz, že jo? ;)

Jo :palec: :palec: Přesně ten máme :palec: Pardon, sem si nevšimla
Sme s ním moc spokojený, máme ho rok a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
23.3.13 14:24

@jjj11 Jo, je fakt super, my ho máme přes 4 roky a velká spokojenost :palec: Jen je trochu neskladný, ale to je maličkost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
23.3.13 14:29
@Sariele píše:
@jjj11 Jo, je fakt super, my ho máme přes 4 roky a velká spokojenost :palec: Jen je trochu neskladný, ale to je maličkost :D

To je no, ale vysává úžasně, fakt maximální spokojenost, před tím sme měli pytlíkový i bez pytlíkový, katastrofa, sem vyluxovala a mohla sem jít utírat prach :zed: a hlavně ty chlupy to vůbec nebralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
23.3.13 14:30

Ahoj, máme taky tento „LIV“ a s výkonem naprostá spokojenost. Vysáváme s ním cokoliv i hoooodně zaneřáděné auto. Teď jsem v situaci, kdy hledám ještě nějaký dobrý tyčový, protože máme taky psa - ridgebacka a bohužel více dlažby a dřevěné podlahy než koberců a ty chlupy a prach, no fakt hrůza. Jenže, nebaví mne „LIV“ stále sestavovat. Jinak ho, ale fakt doporučuji. Často i tepujeme. Přítel ho miluje:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí