Vysavač nestříká vodu

50
10.8.14 11:18

Vysavač nestříká vodu......

Hezkou neděli přeji :kytka:

Obracím se na Vás s dotazem ohledně vysavače. Maminka mého přítele se dnes rozhodla vyčistit v obyváku koberec. Vše smontovala, naplnila vodou a ejhle, vysavač nestříká vodu. Zkoušela vše možné, sestavený ho má dobře. Čistí s ním běžně, teď asi rok ne. No a na internetu se dočetla že by to mohlo být zaseklé vodní čerpadlo :think: manžel není až do zítra doma aby se na to kouknul. Chtěla bych ji nějak pomoci tak mě napadlo zeptat se tady. Jestli s tím nemáte někdo zkušenost a hlavně jestli to jde nějak opravit doma nebo se bude muset vysavač odvézt do opravny.
Nejlépe kdyby jste měl někdo zkušenost přímo s tímhle vysavačem a že třeba stačilo, ťuknout nebo klepnout :lol: Jinak s ní nevydržím, nesnáší rozdělanou práci. A dnes se rozhodla že to prostě vyčistí :lol:
Ani neví že se tady ptám ;)

Děkuji předem za odpovědi :kytka:
http://www.naseobchody.cz/…viceucelovy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
10.8.14 11:21
@Kveta94 píše:
Hezkou neděli přeji :kytka:

Obracím se na Vás s dotazem ohledně vysavače. Maminka mého přítele se dnes rozhodla vyčistit v obyváku koberec. Vše smontovala, naplnila vodou a ejhle, vysavač nestříká vodu. Zkoušela vše možné, sestavený ho má dobře. Čistí s ním běžně, teď asi rok ne. No a na internetu se dočetla že by to mohlo být zaseklé vodní čerpadlo :think: manžel není až do zítra doma aby se na to kouknul. Chtěla bych ji nějak pomoci tak mě napadlo zeptat se tady. Jestli s tím nemáte někdo zkušenost a hlavně jestli to jde nějak opravit doma nebo se bude muset vysavač odvézt do opravny.
Nejlépe kdyby jste měl někdo zkušenost přímo s tímhle vysavačem a že třeba stačilo, ťuknout nebo klepnout :lol: Jinak s ní nevydržím, nesnáší rozdělanou práci. A dnes se rozhodla že to prostě vyčistí :lol:
Ani neví že se tady ptám ;)

Děkuji předem za odpovědi :kytka:
http://www.naseobchody.cz/…viceucelovy/
:think: A má vůbec stříkat vodu???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
10.8.14 11:22

Jo, už to vidím…hmm…znovu rozebrat, vyčistit…tam bude bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.8.14 11:23

@SIMONA1234 ano, je to vysavač na praní koberců. Píšu že tím čistí běžně. Koukněte na odkaz, je to tam popsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.8.14 11:23
@SIMONA1234 píše:
Jo, už to vidím…hmm…znovu rozebrat, vyčistit…tam bude bordel

nemá tam kde být nečistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
10.8.14 11:25

Všechny ty hadičky jsou připojené, těsné, není tam moc vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
10.8.14 11:27
@Kveta94 píše:
nemá tam kde být nečistota.

Jinka nečistoty a jiný bordel se může usadit v těch trucičkách co vedou dovnitř a ven. Špatně se čistí a když by se tam jn troška nechala zaschnout, tak to pak ucpe přívod nebo odvod… Zkrátka to nepustí.. Ale jinka už zkusit ten servis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.8.14 11:27
@DeTer píše:
Všechny ty hadičky jsou připojené, těsné, není tam moc vody?

vše je připojené správně. Opravdu to vypadá na to seklé čerpadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
10.8.14 11:29

@Kveta94 ak na to už jsme tu malý páni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.8.14 11:29
@DeTer píše:
Jinka nečistoty a jiný bordel se může usadit v těch trucičkách co vedou dovnitř a ven. Špatně se čistí a když by se tam jn troška nechala zaschnout, tak to pak ucpe přívod nebo odvod… Zkrátka to nepustí.. Ale jinka už zkusit ten servis

ta hadice je čistá, ona je na pořádek jako pes. Asi tedy ten servis no, děkuji za snahu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.14 11:35
@Kveta94 píše:
ta hadice je čistá, ona je na pořádek jako pes. Asi tedy ten servis no, děkuji za snahu :kytka:

kdyby bylo seklé čerpadlo, tak by jste to slyšeli že nejede, jede čerpadlo? ještě mě napadá, jestli se tam neusídlil vodní kámen a tu trysku neucpal, zkustě tu část, kde to stříká tryskou ven namočit do vřelého octa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.8.14 11:36

Když vyndáš to černé, kde se lije voda, tak tam kde se nasazuje „motor“ - ten červený vršek z držadlem - dá se tam sáhnout a někdy se ten plovák může přicucnout k tomu čerpadlu, tudíž to nežene tu vodu, je to jakoby ucpané. Mě se to stalo také a přišla jsem na toto, dávala jsem na to vyndaný starý zámek, aby se to zatížilo. Já nevím, jak to popsat a teď to tady nemám, abych vyfotila.
To čerpadlo se může zanést, pokud jste s tím nasucho vysávali suť, to jsem udělala já a chlap pak tedy čistil, ale také ho to nenapadlo, když by to mělo normálně i vysávat. :think:

Ed. řekla bych, že to je nějaký plovák, který tam koriguje hladinu čisté vody s prostředkem. Ono mi to hučelo, že čerpadlo jde, ale tak trochu potišeji :think:

Příspěvek upraven 10.08.14 v 11:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.14 11:38

@Kveta94

teď es dívám, mám úplně stejnej vysavač, to musíme vykoumat, pokud jede čerpadlo tak to bude nějaká blbina. Já jej mám několik let a teda nic se mi ještě neucpalo. Ta páčka, která se mačká aby stříkala voda, jde lehce nebo jako vždy tíž? Jednou jsem měla na té rukojeti tu páčku v blbé poloze a nestříkalo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.8.14 11:44

Voda nevleze ani do té hadice kterou to má stříkat ven. Jestli běží čerpadlo nevíme, vrčí motor :lol: jdu zkusit zatížit ten plovák :think:
Suť se tím nevysávala, jen v bytě klasicky. Páčka jde lehce.

Už volala manželovi, tak říkal že na to mrkne, když to nerozchodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.8.14 11:47

To znamená, že to prostě nevytáhne, tak uvidíš, jestli se nepřicucává ten plovák. Vím, že tchýně měla starší typ a tam už to nerozchodili. My máme tenhle a ten tedy jde a s tryskami a dalším problém nikdy nebyl. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí